Ti mit gondoltok az olyan szülő/szülőkről akik a 11-16 éves gyermekeinek ősemberi módon végbélkúpot adnak a legtöbb betegségre,láz,hányás,fejfájás stb.
Van egy ilyen szülő a környezetembe és én nem tartom épp emberi módszernek...
Ilyenkor van valami konkrét ok is amiért azt adnak vagy csak úgy?
Hát persze, hogy szerepel! De a kérdező gyereke vitt magával felvételi lapot amikor a másik családnál volt? Vagy ha egy barátnőd nálad hagyja a gyerekét, akkor listát ad róla, hogy melyik gyógyszerekre, vagy melyik összetevőkre allergiás? Naná, hogy nem. Akkor miről beszélsz?
2013. dec. 13. 22:31
32/37 anonim válasza:
Hat utolsó, képzeld, en csak ugy vigyázok gyerekre, ha a szulo elmondja, hogy mire allergiás. Ha pedig az en gyerekem lenne az, elso dolgom lenne elmondani, hogy "figyelj Kati, Évi allergiás a penicillinre/csokira/macskara".
De egyebkent a kérdezőnek nem a gyógyszerrel volt problémája, hanem annak formájával.
Egyebkent pedig en óvodában dolgoztam hosszú ideig, közeli rokonom pedig bolcsodeben, mindket helyen eloszor csillapítjak a lázat/fajdalmat, illetve orvoshoz viszik a gyereket, utana értesítik a szülőt.
2013. dec. 14. 06:11
33/37 A kérdező kommentje:
Azóta lehet a kúp miatt szorulása?
Lehet a szülővel kezdeni valamit a gyógyszerezés és a vérvétel miatt kezdeni?
2013. dec. 15. 13:16
34/37 anonim válasza:
kb lelkileg olyat élhetett át e gyerek, mintha análisan megerőszakolták volna. ez nem vicc! lelki okok miatt lehet szorulása szegénynek. egy dolog kúpot alkalmazni, ami jó, mert a májat kikerülve szívódik fel, más dolog valakit fenyegetni, lefogni, és a testnyílásába erőltetni valamit akarata ellenére. én feljelenteném, nem Magyarországon élünk, itt (Nyugat-Európában) ilyenért büntetést kapna.
2013. dec. 31. 19:14
35/37 anonim válasza:
Vidd el a gyereket pszichologushoz es latlelet is kell ha vannak foltok
2013. dec. 31. 21:57
36/37 anonim válasza:
Szerintem is pszichésen lett szorulása.
2014. ápr. 21. 17:43
37/37 anonim válasza:
Biztos hogy pszichés és más gyerekének már elnézést, de bármit a seggébe dugni az akarata ellenére erőszak! Még ha gyógyszer is. Aki pedig felnőttként ezt szorgalmazza, azt egyszer erőszakolja meg pár lyukat még nem látott kiéhezett csöves, aztán majd elbeszélgetünk róla hogy mennyire normális dolog. Egy gyerek még rosszabbul éli meg. A kezeit szilánkosra törném annak, aki így ér a gyerekemhez. Van a gyógyszer beadásának több másik módja. Az orvos sem fog semmit erőszakkal a seggedbe dugni. Az ilyen - olyan eljárások, gyógyszerek, oltások stb. ellen megy a sápítozás, de ti lennétek a legjobban felháborodva ha hasonló dolgokat erőszakkal adnának be nektek és főleg ilyen módon... El kellene gondolkodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!