Mi a véleményetek az ilyen szülő/szülőkről?
Ti mit gondoltok az olyan szülő/szülőkről akik a 11-16 éves gyermekeinek ősemberi módon végbélkúpot adnak a legtöbb betegségre,láz,hányás,fejfájás stb.
Van egy ilyen szülő a környezetembe és én nem tartom épp emberi módszernek...
Ilyenkor van valami konkrét ok is amiért azt adnak vagy csak úgy?
ha lefogták, fenyegették az egy külön történet. az nem a kúpról szól. ha lefogták volna és fenyegetik és tablettát raknak a szájába és lenyeletik vele az sem lett volna jobb.
ja és a homeopátia meg megint egy másik történet. ha ebben hisznek az nyilván nem jó jel arra vonatkozólag, hogy mennyire képesek ésszerű döntéseket hozni.
szerintem az is gázabb, hogy egy 16évesnek a szülője rakja be, mint maga a kúp. ha lenne valami érvük, okuk, mellette, akkor OK lenne. de akkor is egy ekkora gyerek csinálja magának.
maga a kúp az se nem jó se nem rossz. az csak egy módszer, ahogy be lehet juttatni a hatóanyagot.
Szerintem illet volna azért megkérdezni engem is én nem kúppal tömni a lányomat,aki azóta rendszeresen szorulással küszködik...
Még halottam egy pletykát... Végbélbe történő lázmérés olyan korba még embertelenebb. A lányom mindent tagad de kitudja mivel zsarolta meg a nő.
Nem engedem hozzá többé a lányom.
Nemlehet feljelentést tenni? Gyermekjólét?
Szerintem az a legkevésbé megalázó, ha valakinek - szükség esetén - a saját anyja adja be a kúpot, hiszen ő az, aki annak idején pelenkázta, mindent "tud" róla.
Ennyi erővel az apás szülés is megalázó, sőt, az ennél sokkal durvább.
Szerintem vannak ennél sokkal megalázóbb dolgok is (mikor pl. idős embereket, vagy betegeket pelenkáznak, stb., szegények, ők aztán valóban megalázónak érezhetik).
Igen. Akarata ellenére,ismerem a lányomat nem hagyta volna még nekem se.
Bolond egy család
Hát igen, az egy teljesen más kérdés, ha valaki a te lányodat fogja le és ad be neki kúpot(bár gondolom nem rossz indulattal tette).
Ennek én sem örülnék, de a saját gyerekeinek, akik gondolom ehhez vannak szokva, valószínűleg ez a természetes.
"Nemlehet feljelentést tenni? Gyermekjólét?"
Elképzelem, amint feljelentést teszel:
-Jo napot kívánok, szeretnem feljelenteni a Kovacsevat, mert lazcsillapito kupot adott a gyerekemnek.
-Hogy került hozza a gyerek?
-Elengedtem vele hétvégére.
-Adott vele gyógyszert láz vagy fájdalom esetére?
-Nem.
-Tehat azert akar feljelentést tenni, mert a gyereke, akit Kovacsevara bízott, gyogyszer nelkul, belázasodott es a hölgy csillapította a lázat???
Ja. Tegyél feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!