Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hosszabb ideje már fáj a...

Hosszabb ideje már fáj a gyerekem hasa (5 éves), a háziorvos nem igazán foglalkozik vele, kihez forduljak, aki foglalkozik ezzel?

Figyelt kérdés

Volt köldöksérve, amit műtöttek, akkor kis időre alábbhagyott a hasfájás, de most egy ideje megint visszatért. Egyszer ráfogta a háziorvos a lázra, mert külön emiatt nem vittem, csak amikor lázas beteg volt, akkor említettem neki, aztán legutóbb azt mondta, hogy biztos valami féreg, pedig nincs háziállatunk, és tiszták vagyunk. Nekem megfordult a fejemben, hogy talán allergia-e, a gyerekorvosnak nem fordult meg a fejében.

Figyelgettem, de nem tudtam sem ételhez kötni a hasfájást, sem a székeléshez, sem teltségérzethez vagy éhességhez.

Hányszor kell mondanom neki a gyerek hasfájását, mire foglalkozik vele? Vagy milyen szakorvoshoz vigyem, aki kideríti a hasfájás okát?

Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 31. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:
gasztroenterológus foglalkozik a belgyógyászaton a gyomor és bél problémákkal,csikarj ki egy beutalót a háziorvostól,mond meg neki,hogy te már csak akkor nyugodnál meg,ha megmutathatnád szakembernek.a párom 6 éves kislányának akkor fáj a hasa,mikor pszichésen valami negatív inger éri.persze te esetedben valószínű a köldöksérv utózöngéje lehet.
2013. okt. 31. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!