A 7. valaszadotol kerdeznem hogy elmult magatol v kapott ra valamit?? Mennyi ido alatt mult el?koszonom
2013. okt. 28. 12:44
12/18 anonim válasza:
A lányomon is voltak hasonlók, csak a végtagokon jött elő meg az arcán. Az inkább olyan volt, mintha szúnyog csípte volna meg, és vizes dudor volt a közepén. Nem tudjuk mi lehetett, eddig 3x jött elő, voltunk vele orvosnál, de ő sem tudja. Leginkább tejallergiára gyanakodtak... 2 éves, 1,5 évesen jött elő először.
2013. okt. 28. 14:09
13/18 anonim válasza:
7 vagyok.
Akkor ez a vírus lehet, mert nekünk sem a lázas napon jöttek ki a pöttyök, hanem pár nappal később. Aztán egyszer újra lázasodott, és akkor utána lettek a végtagok is pöttyösek. (Mondjuk az furcsa, hogy az orvos nem mond semmit erre)
Nekünk nem adott rá semmit, azt mondta, majd elmúlnak, és néhány nap alatt el is tűntek, már nem emlékszem, talán olyan 3-4 nap. És a pelus alatti részen múltak el a leglassabban, ott talán egy hét is kellett összesen.
2013. okt. 28. 14:16
14/18 anonim válasza:
Mi a 3 napos láz utáni kiütésekre Calcimusc injekciót (2x0,5 amp/nap) és Fenistil cseppeket (ahány kg, annyi csepp 3x naponta) kaptunk. Végülis a Fenistil csepp nem árthat szerintem, ha van otthon.
2013. okt. 28. 14:56
15/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat:) neki is a pelusnal jott ki eloszor a szelen.Olyan kis rucskos erdes kiutesek de nincs kozepe.Az allergia viszket nem?? probaljam elhagyni a tejtermeket??
2013. okt. 28. 16:36
16/18 anonim válasza:
7-es vagyok még 1x.
Nekem van két tejfehérje allergiás gyerekem is, és azok a pöttyök nem így néznek ki. És nem is az egész testen vannak (legalábbis nálunk), csak száj körül.
Én most nem változtatnék az étkezésen, egy hetet várnék, hogy elmúlik-e. Esetleg bőrgyógyászhoz elviheted, ha a gyerekorvos tényleg füle botját nem mozgatja...
2013. okt. 28. 18:01
17/18 anonim válasza:
Féloldali kiütések, vagy mindkét oldalán van a kicsinek?
2013. okt. 28. 20:55
18/18 A kérdező kommentje:
Csak a karjain vannak es a labain es egy kicsi oldalan.A fejen nincs es a szajanal se.Az orvos azt mondta h biztos nem allergia.Igen varunk egy hetet h mulnak e neki aztan elviszem a borgyogyszaszhoz.koszonom szepen a segitseget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!