Mitöl lehetnek ezek a kiutesek? Az orvos sem tudja.
2013. okt. 28. 12:22
4/18 A kérdező kommentje:
Amit utoljara linkeltem az nalam mukodik.
2013. okt. 28. 12:28
6/18 A kérdező kommentje:
Nem allergia azt mondja az orvos.
2013. okt. 28. 12:30
7/18 anonim válasza:
Nem beteg amúgy a gyerek?
Nálunk egy napig volt láz, aztán pont ugyanilyen pöttyök, először csak hason, aztán a végtagokon is.
Vírus okozta.
8/18 anonim válasza:
Elég nagy felület.. Máshol is van a testén, vagy csak itt? Mert ha testszerte, akkor én a mosószerre gyanakodnék, ha csak itt, akkor csípésre. Tudod, éjjel van hogy bekerül egy pók, szárnyas hangya, akármi az ágyba.. Megeshet.
9/18 A kérdező kommentje:
Ket hete megvolt fazva es egy napot volt lazas meg hanyt is de azota semmi baja.A pottyok egy hete jottek ki es egyre tobb van neki.Nem vakarja szoval nem viszket neki.Az orvos azt mondta h varjak egy hetet es valoszinu h elfog mulni.
2013. okt. 28. 12:33
10/18 A kérdező kommentje:
A laban van es kezen.Eloszor a pelusra gondoltam mert valtottam egy ujra es a popsijanal jottek ki eloszor de mar nem hasznalom es nem javul semmit.A hasan meg a hatan es az arcan nincs neki.Tehat sztem nem a mosopor.
2013. okt. 28. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!