Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha 4évesem csak köhög az...

Ha 4évesem csak köhög az milyen baci lehet? 1nap volt kicsit bedugulva az orra de az már elmult

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 07:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Édes Istenem....

Nem az orvosnál vagy, de még ott se tedd fel ezt az "értelmes" kérdést, mert a baktérium fajtáját csak tenyésztésből lehet megállapítani.

Ráadásul nagy valószínűséggel vírus van a gyerek szervezetében, nem baktérium.

2013. szept. 22. 07:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Kórokozókból van vírus és baktérium is.

Egy köhögést, orrdugulást, náthás simán tud egy vírus is okozni. Nem kell hozzá baktérium. De persze lehet attól is.

Viszont a vírusok, baktériumok fajtáját csak is vizsgálattal lehet megállapítani.

Mi itt gyakorin keresztül még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán milyen kórokozója van a gyerekednek, így azt meg pláne nem hogy milyen fajta. Ugyanis pl. a vírusokból is több száz fajta van. Baktériumokból is gondolom van egy pár.

Lehet egy orvossal többre mennél.

2013. szept. 22. 08:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Ugy látom rosszul tettem fel a kérdést.... Volt már ilyen valakinek mert nekünk még soha??? NEm legfőképpen a bacira voltam kiváncsi hanem hogy mit csináltatok? Vagy esetleg van most ilyen virus hogy csak köhögéssel jár? Nem gondoltam hogy egyből jajjjogás lesz.... na mindegy kezd sz@r lenni az oldal állandó a kötözködés kioktatás...
2013. szept. 22. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt úgy bírom ezen az oldalon. Hogy kérdéseket tesznek fel. Valaki tapasztalatból, szakértelemmel megválaszol egy kérdést és egyből lehurrogják.

Akkor inkább vidd orvoshoz és ne itt kérdezősködj!

De nyugodt lehetsz benne, hogy az orvos sem fogja megmondani neked, hogy egész pontosan mi okozza a köhögést.

Vagy azt fogja mondani, hogy vírus, vagy azt hogy baktérium.

Nyilván a vizsgálattal, a tünetekkel meg fogja tudni állapítani.

Vírusok és baktériumok mindig is vannak és lesznek. Télen-nyáron-ősszel-tavasszal egyaránt. Tehát bármikor bármilyen kórokozót összeszedhet a gyerek, ezek légúti megbetegedéseket okoznak és azért van a köhögés, orrdugulás, egyéb panasz.

2013. szept. 22. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz, ha a gyereked betegségét az itt kapott válaszok alapján akarod kikúrálni. 3 gyerekem van, de még egyszer sem fordult meg a fejemben ha betegek voltak, hogy interneten kapott tanácsokkal kezelgessem őket. Mennyiből áll elvinni őt az orvoshoz? Leírhatom neked a saját tapasztalataimat,hasonló tünetek kapcsán, de ez korántsem jelenti azt, hogy a te gyerekednek is ugyanaz a baja és ugyanazt a terápiát igényli.
2013. szept. 26. 23:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kiváncsi hogy van e most ilyen betegség virus ami ledönti a gyerekeket ennnyi! Az én gyerekem amugy sem kaphat antibiotikumot!CSak azzal kezelhetem ami amugy is mindig van itthon... na de mindegy hadjuk! Azért van betegségek részleg hogy lehessen kérdezni nem????
2013. szept. 27. 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Remélem minden ilyenfajta kérdést lehurrogtok de akkor lehet nem kéne ezen az oldalon és ezen a részlegen lébecolnotok......
2013. szept. 27. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem szoktam lehurrogni senkit, csak egyszerűen érthetetlen számomra, hogy ha valaki beteg, pláne ha a gyereke beteg, miért nem egyszerűbb számára elmenni az orvoshoz, mint itt kérdezősködni.

Egyébként pont ezért nem járok erre az oldalra. Erre a kérdésre is a GyK.-től hetente kapott hírlevélben akadtam rá.

2013. szept. 28. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!