Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hasmenésre is jó a cola vagy...

Hasmenésre is jó a cola vagy csak hányásra? Köszönöm.

Figyelt kérdés

2013. szept. 11. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem egyikre sem. A szénsav savtartalma kifejezetten rossz érzés a gyomorsav mellé. Ráadásul a kólában nincs a vízen kívül egyetlen értékes alkotóelem sem. Inkább a zöldteát, szénsavmentes vizet ajánlom. Hasmenésre pedig a reszelt sárgarépát, almát, korpovit kekszet, rostokat.
2013. szept. 11. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
úgy tudom csak a hányásra jó.
2013. szept. 11. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

hányásra, gyomorbántalomra jó,

amikor először hányt a kisfiam, hívtam a védőnőt, ő mondta hogy itassak vele kólát, a gyerek 2 éves volt, azt hittem vicces kedvében van a védőnő :)) de nem, tényleg jó

2013. szept. 11. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Hányásra szokták. Nem mindenkinek válik be, de van akinek igen. Elsőnek: nem szénsavval együtt szokás adni, hanem ki kell belőle előtte kavarni. Nem egészséges, senki nem mondta, azonban tünetileg enyhíti a hányingert némely embereknél. Hasmenésre inkább smecta-t adj, ha megissza. Mi most jöttünk ki a jó kis hasmenés-hányásból (campylo baktérium). 5 éves kislány anyukája.
2013. szept. 12. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Nem,pont hogy a hasmenésre jó!

Védőnőnk mondta ,mondjuk a fiam még sose hány hál istennek, de nem hinném hogy hányásra jó lenne

2013. szept. 14. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Sose adnék a gyerekemnek foszforsavat.
2013. szept. 21. 16:33
 7/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:

A kóla eredetileg gyógyszerként debütált, kanalasként. :)

A mi orvosunk is mondta, hogy ezt és ropit hányásra és hasmenésre is. AKkor megittuk - de mióta tudjuk, mi van a kólában...

2013. okt. 3. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!