Hasmenésre is jó a cola vagy csak hányásra? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 11:24
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyikre sem. A szénsav savtartalma kifejezetten rossz érzés a gyomorsav mellé. Ráadásul a kólában nincs a vízen kívül egyetlen értékes alkotóelem sem. Inkább a zöldteát, szénsavmentes vizet ajánlom. Hasmenésre pedig a reszelt sárgarépát, almát, korpovit kekszet, rostokat.
3/7 anonim válasza:
hányásra, gyomorbántalomra jó,
amikor először hányt a kisfiam, hívtam a védőnőt, ő mondta hogy itassak vele kólát, a gyerek 2 éves volt, azt hittem vicces kedvében van a védőnő :)) de nem, tényleg jó
4/7 anonim válasza:
Hányásra szokták. Nem mindenkinek válik be, de van akinek igen. Elsőnek: nem szénsavval együtt szokás adni, hanem ki kell belőle előtte kavarni. Nem egészséges, senki nem mondta, azonban tünetileg enyhíti a hányingert némely embereknél. Hasmenésre inkább smecta-t adj, ha megissza. Mi most jöttünk ki a jó kis hasmenés-hányásból (campylo baktérium). 5 éves kislány anyukája.
5/7 anonim válasza:
Nem,pont hogy a hasmenésre jó!
Védőnőnk mondta ,mondjuk a fiam még sose hány hál istennek, de nem hinném hogy hányásra jó lenne
6/7 anonim válasza:
Sose adnék a gyerekemnek foszforsavat.
7/7 Vörösnefelejcs válasza:
A kóla eredetileg gyógyszerként debütált, kanalasként. :)
A mi orvosunk is mondta, hogy ezt és ropit hányásra és hasmenésre is. AKkor megittuk - de mióta tudjuk, mi van a kólában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!