Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10hetes terhesen mit, mennyit...

10hetes terhesen mit, mennyit lehet bevenni hasmenésre?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 07:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Háziorvost, védőnőt hívd fel fognak segíteni. Ha van lehetőséged akkor jobb lenne ha kijönne, ha nincs akkor széntablettát szerintem bátran vehetsz be. 2-3 biztosan , de ha nagyon megy akkor 6 is. Én inkább a sok folyadék fogyasztást (ásvány víz), reszelt alma, krumpli, keksz diétát javasolnám a gyógyszer helyet. Nem azért mert nem lehetne gyógyszert be venni, ha nem mert, jobb lenne ha a méreganyagok kijönnének.
2013. máj. 30. 07:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Inkább igyál meg egy Normaflore-t.

A borsmentatea is hamar rendbe hozza a pocakot. 1 bögrével lassan elkortyolgatni.

A gyógyszerrel ilyenkor óvatosan, a legtöbbet nem lehet várandósság alatt szedni.

2013. máj. 30. 07:32
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. máj. 30. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmi esetre se vegyél be hasfogó dolgot. Ha vírusos vagy bakteriális ahasmenésed, akkor nem szeretnéd, hogy bent maradjanak és tovább szaporodjanak. Akkor annak ki kell jönnie. Ha bent marad akkor kb 2 nap múlva extra görcsökkel újra kezded.

Ha csak terhesség miatt van, akkor meg örülj, hogy nem kell küzködönd, szerintem az sokkal de sokkal rosszabb, ha szorulásod van és kb mintha szülnél olyan a nagywc.

A normaflor vagy más probiotikum mehet ha sokat megy a hasad, segít a bélflórát helyre állítani, abban olyan jótékony baktériumok vannak, ami amúgy is megtalálható a gyomrodban egészségesen, de hasmenés hányásnál elpusztulnak (meg antibiotikumkúránál), és nehezebb az emésztés.

De ne fogd meg a hasmenést, ami menni akar menjen.

Inkább igyál sokat és pihenj.

2013. máj. 30. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia én kaptam a védőnőtől egy papírt amire fel van sorolva mit szabad:

smecta

normaflore

laktív

széntabletta

imodium(első három hónapban nem szabad)

Ezek közül az immodiumon kívűl bármit bszedhetsz, de azért hívd fel elötte a védőnőt.

2013. máj. 30. 08:12
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi. most voltam orvosnál, normafloret és nurofent mondott :) meg sok folyadékot, banánt.
2013. máj. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!