Milyen következményekkel járhat a kötelező oltás be NEM adatása?
Na ha már ennyi jó tanácsot kaptam a kérdésemre, elmondom, nekem 8 hós korom óta asztmám van, a Jó Isten se tudja elmulasztani se rendesen kezelni...3 évvel ezelőtt jött ki a laktózérzékenységem, és több allergiám is...akkor biztosan csak úgy jöttek ki ugye?
Olyan naívak vagytok hogy az már néha hihetetlen...mindenki a saját gyerekét védi, ki ettől ki attól...ti azért mert elvileg elkapja a nem létező hülyeségeket, én pedig a valós méregoltások ellen amit ismerős körben több helyen tapasztaltam sajnos.
de ne higyjetek egy szülőnek....higyjetek a pénzéhes orvosoknak, ők tuti igazat adnak nektek, sőt még támogatnak is abban hogy minél több nyavaját adassatok be a kicsi gyereketeknek, és majd évek múltán meglátjátok ti is az eredményét. És nem fogják elvenni a gyerekemet, mert tudok ésszel gondolkodni, nem csak írom és írom amit gondolok mégha hülyeség is...
Szia!
Laktozerzekenyseg barmikor kijohet es nem az oltastol jon ki... Az agyon sterilizalt uht dolgok utan megiszol efy zacsis 2 napi tartos tejet es mar hanyhatsz, foshatsz!
Fiamnak tapszertol jott ki mikor elfogyott a tejem... Hipoallergen tapszerrol sima tapszert kaptunk es maris egy nap 8-10 alkalommal ment a hasa...
Rak beteg se oltastol leszel... A sok agyon konzervalt szartol amit akciosan nyomnak belenk es a vakuum csomagolt, gazzal tartositott cuccoktol+ rengeteg szenhidrattaol ami eteti a rakos sejteket... Olvass tanulj. Mert van mit!!!
Az asztmadra vegyel minden helysegbe hatalmas solampakat!
Negyzetmeterre van osztva hogy hany kilos kell... Duplazd meg es sokat fog segiteni!
De ha anyagilag ugy alltok anno apum a valasnal nagyon fain csavo akart lenni elvitt buvarkodni 4 alkalommal es azota sincs pipam (kopp-kopp)
"nekem 8 hós korom óta asztmám van, a Jó Isten se tudja elmulasztani se rendesen kezelni...3 évvel ezelőtt jött ki a laktózérzékenységem, és több allergiám is...akkor biztosan csak úgy jöttek ki ugye? "
Természetesen tanyán élsz messze a várostól, autóforgalomtól, és bioételeket eszel, semmi készétel soha...
Nézd, ezek az oltások előtt is léteztek, sőt pluszban sok más halálos betegség - ez utóbbiak szépen megszűntek.
Az, hogy valaki rákos lesz vagy sem, ahhoz kell egyéni érzékenység, bizonyos dolgok együttállása - szerintem még sok mindent nem tudunk a kialakulásáról - olyan, minthogy sokan vezetnek, de nem mindenki lesz halálos autóbaleset áldozata.
Nem kell minden betegségbe az oltás káros hatását látni, mert lehet, hogy semmi közük egymáshoz. És igen, EGYES ESETEKBEN előfordulhat, hogy valakinél az oltás okoz káros szövődményeket, de inkább egy-egy ritka probléma, mint újra egy gyermekbénulás vagy olyan betegség, amitől sokkal jobban retteghetünk.
kérlek szépen, olvass utána a leukémia kialakulásának...
Az hogy a gyereked magas nem neked köszönhető (hacsak nem nyújtottad... Nekem 3 évesem van és 5 évesekre való ruhái vannak... GENETIKA!
És azon sem lenne baj elgondolkozni, hogy a rákbetegség miért lett népbetegség...
A civilizáció betegsége... Tüdőrákot írtad...
Azok az emberek sosem szívtak el egy cigit sem (van ilyen) és burokban éltek vagy szmogban? Magasfeszültségű villanypóznák mellett?
Dédanyáink apáink nem is ismerték ezt a betegséget 80-90 évig éltek! Mi esszük a szemetet, szívjuk a szart mert halad a tudomány minden fejlődik és ezzel egyenes arányban csökkeni fog az életkorunk is! A miénk is mi már nem igazán leszünk 60 évesek... a gyerekeink lehet, hogy még ennyit se kaphatnak, ha nem figyelünk mi kerül az életünkbe asztalunkra hűtőnkbe...
Szerinted az normális hogy egy újszülött malac 4-6 hónap múlva 80-100 kilósan vágható? Hízótápot kap és mit még amiről nem tudunk... De mi azt a hízótápon nevelt sz.rt esszük meg... szerinted? ez mind normális és ránk emberekre nulla hatása van? vagy ha csak azt vesszük, hogy milyen növényvédő szereket eszünk meg... Kínai zöldségről (penny tesco auchan) mindig hallani valami rémhírt... nem rég 1 éve a kelkáposzta volt rákkeltő... hurrá!
De ugye jó pár éve az összes danone(talán?) terméket vissza vonták mert abban is rákkeltő cuccot mutattak ki (kb. 2008)... Szerinted mi szart nyomnak le a torkunkon? És mi marhák ezt megesszük... mert valakinek haszna van belőle...
Pl vegyünk egy leukémiást őssejtterápiával (sajnos családi eset) egy infúzió kemoterápi az államnak (tb-nek) 700.000 forint és ha annak az 1 liter infúziónak csak a felére van szükség a másik felét kidobják... nem használhatják fel nálad másnap vagy x óra múlva a következő kezelésedhez! Rokonomnak napi 3 folyt le!! 2.100.000 forintba volt a tb-nek egy napra.. kijárt jól? a gyógyszergyártó, a gyógyszergyártó részvényesei, és az állam mert adó formájában ez vissza lett fizetve... örök kőrforgás de megéri az államnak úgy is hogy a kezelődokink szerint egy átlag rákbeteg gyógyíttatása az államnak 250 milliójában van... Ha nem sikerül az első őssejtterápia (ne adj' isten akkor 40 millióért cakk-pakk mehetünk a következőre...
Megéri az embereket betegen tartani és beteggé tenni... Ez igaz! De senkinek nincs érdekében (neked se!!) statisztikát erősíteni a gyermeked halálával mert behoztok rá egy halálos kórt! ha nem ti akkor egy egzotikus országban nyaralt rokon-szomszéd...
Anno mikor Én a Fiamat vártam volt egy döntésem... 24 hetes voltam mikor tarolt a h1n1 és a mi városunkban is felütötte a fejét (és aki elmondta, hogy milyen az azt mondta, hogy ilyen fájdalmakat még sose élt meg! csont és izomfájdalom de olyan hogy maga alá piszkítottak az egészséges emberek! Hát akkor tényleg nem csoda, hogy a legyengült immunrendszerű kismama nem bírt vele megharcolni!!).. Elmentem beoltatni magam mikor a második kismama és gyermekének halálát közölték le a tévében! Tudtam, hogy higany van benne és azt is, hogy az minden csak nem egészséges! De mire ne adj isten mi megbetegszünk addigra ott fogunk állni, hogy ez kezelhető lesz...
Azt hiszem erre mondják, hogy az élet nem mindig habos torta! Választások elé vagyunk állítva és nem mindig csak a jó és a rossz közt kell dönteni... hanem két rosszról kell eldöntened melyik a kisebbik rossz neked és a gyerekednek!
Az egy dolog, hogy Te nem viszed a gyerekedet fertőzött helyekre ( vagy eldöntöd, hogy az életben nem léptek át országhatárt, és nem adatod be neki az oltást) de honnan tudod, hogy én nem viszem olyan helyre a gyerekem és aztán egy oviba járatjuk a gyerekeinket? Az én gyerekemen lehet ki se jön a Tiédet meg elviszi...
Fiam megkapta a rota elleni oltást. Mi akkor kerültünk kórházba 2 éve mikor iszonyat nagy járvány volt de más betegséggel! Fiam egyszer se hányt pedig kórházi zárlat volt mert az egész épületben elharapódzott! Én lépni nem tudtam hányás f.sás nélkül! Én felnőtt létemre kaptam az infúziót, a gyerekkórházban és fektettek (holott a gyerekemet kellett volna ápoljam)! a Fiamnak meg semmi nyűgje nem volt én meg lábra nem bírtam állni mert a kiszáradástól és gyengeségtől vágódtam el rögtön! Nem vagyok nyűgös nő! mindent jól viselek... törött csonttal, tüdőgyulladással 40 fokos lázzal dolgoztam de ez ledöntött! és a "védtelen" legyengült immunrendszerű lázas beteg gyerekemet NEM!! Mert megkapta az oltást!
Tényleg katasztrófa ,ahogy sokan gondolkoznak. Sokkal könnyebb beállni a sorba és beadatni az oltást, mert úgy sincs más lehetőség. Azon senki seem gondolkozik el, hogy az mekkora felelőség és nyomás egy szülőnek, mire úgy dönt, hogy nem oltat és vállalja a felelőséget. Én beoltattam a gyerekeimet, és rengeteg tapasztalatom vann ezzel kapcsolatban. Nem írom le őket, mert itt mindenki azt mondaná, hogy ugyan már, ezek a dolgok mástól is lehetnek. Viszont mikor a 3. gyerkőcöm megkpata a 2 hónapos kötelező oltását, akkor a gyerekorvos jött hozzánk. Megkért, hogy az oltóanyag dobozát dobjam ki. Benne volt a vakcina papírja is. Bárcsak ne olvastam volna el! Rá volt írva, hogy a mellékhatások hány %-ban mit okoznak. Többek között légzés leállást, és halálozást!!! És akkor 2 hónapos volt. Rengeteg gyerek rákos, tele vannak daganatokkal, leukémiásak. Gyenge az immunrendszerük, városokban laknak, érzelmileg terheltek, vegyi anyagokkal mérgezett élelmiszereket esznek és még sorolhatnánk. Felelőségteljes dolog gyerekeket nevelni. Ne bántsuk egymást, ha másképp gondolkozunk.
Amúgy szerintem kedves kérdező, legjobb megoldás ha már kell oltást kapni, ha felkészíted rá a gyerek szervezetét. Az én nagylányom is holnap kapja a 11 évesek kampányoltását a suliba: MMR ismétlőt. Én elvittem egy természetgyógyászhoz, ahol meghatározták mi a homeopátiás alkati szere. Ez a szer nagymértékben erősíti az immunrendszert. az oltás előtt 2 hétig, majd utána 3 hónapig kell szedni. megrendeltem neki az oltás nozódáját. Ezzel a nozódávál az oltás mellékhatásait teljesen le lehet gyengíteni, valamint segít az oltóanyag káros összetevőinek a semlegesítésében. hangsúlyozom, hogy az oltóanyag hatóanyagát nem semmisíti meg. Tehát a védelem kialakul!!! A nehézfémeket stb biorezonanciával kivezetik a szervezetből. Így én is nyugodtabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!