Milyen következményekkel járhat a kötelező oltás be NEM adatása?
Angliaban szokas ez... Passizv vedelem... Te nem oltatod be de masok igen... Bizol benne hogy nem terjed majd jarvany mert tobb az oltott mint a nem oltott... Aztan amikor elterjed valami betegseg pl a szamarkohoges akkor mindenki oltat rogton..
Elhiszem hogy felelmetes... De hidd el regen nem volt ilyen fejlett a tudomany... Szerinted belenk mit nyomtak vedooltas gyanant? Nem csak aluminiumot... Elunk nincs bajunk.. En mindent beadattam ami kotelezo+ agyhartya gyulladss elleni+ tudogyulladas elleni es rotst is.
14: "Tőle vennétek el a gyerekét, mikor igazat ír?????? Ha meghal a kisfiam a kötelező oltás miatt, akkor ki fogja nekem azt jóvá tenni és hogy?"
Ha pedig 1 helyett meghal 1.000, megnyomorodik 50.000 akkor azt ki fogja jóvá tenni és hogy???? (főleg, ha a tiéd is közte van)
Nézegesd ezt a képet, szeretnéd ha többet nem lenne kötelező oltás és újra retteghessünk ilyen betegségektől? [link]
14!
Utana kene jarni, hogy nem-e krupp jott neki elo... Az altalaban 3 eves korig szinte minden gyereknel kijon...
Az en Fiam is kruppos, pont egy hete ahogy bejott a huvosebb ido ki is utotte... Fulladt kohog alig kap levegot..
Sooldatos hidegparaval inhalal, prednisolon kupot kap ejjelre hogy ne fulladjon meg es ventolinnal fujunk...
A gyereked teljesen makk egeszsegesen kapta meg az oltast?
De ha igy fullad (es ilyen meg sose vol elotte) en mar reg korhazba vittem volna pulmonologiara, hogy osszeszedjek a tudejet!
A krupp el tudja vinni a gyerekedet... Ne otthon apolgasd, ha nem birod kezelni...
Elsore nem is megy ez senkinek (hacsak nem te is ilyen gyerek voltal...) en fulladtam 2 lepes utan mert a tudomet kifarasztotta...
Nekunk minden eszkoz meg van ahhoz, hogy itthon a korhazunktol 60km-re kezelni tudjam ot... Neked is adott ehhez minden, hogy fulladosan otthon tartsd?
Ja es egy jotanacs! Ha fullad vidd hideg levegore... Mindegy hogy a fagyasztoba dugod a fejet vagy levegore viszed csak a lenyeg a beszukult horgok nyugtatasa... Nyitsd ki egesz napra az ablakot oltoztesd be a gyereked es ugy legyen egesz nap... Tavaly telen mikor korhazi ugyeletre vittuk a gyereket a doki annyit mondott hogy hazaenged minket, ha kinyitunk ajtot ablakot hogy a hideg levegot szivja... Melegitoben 2 takaroval aludtunk... De egyet se kohogott a Fiam!
Ha ilyenkor ablakot becsukod vagy ne adj isten befutesz ra siman elteheted labalol a gyereked.....
Ha kruppos akkor viszont amint jon egy tartosabb enyhules utani hideg, ismet ledonti ot a krupp... Telen mi 1 het itthon 3 nap ovi... Ott futenek ezerrel a tobbi gyerekre, az en gyerekem meg nem birja a melegbol a hidegbe dolgot a kruppjaval..
van hideg párásítónk de az a levegőbe párásít...
nekünk ez van:
ezzel a pipa végével párásítom a szobát [link]
ezt az arcmaszkot akkor használjuk ha nagyon fullad...
Pulmonológián írták ki nekünk 3500 at fizettem érte ott helyben... amúgy 19-70 ezerig van az ára... a mi gépünk philips közép árkategóriás 35 lett volna 90% támogatást kaptunk recepttel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!