Mi baja lehet 8,5 hnapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam 8,5 hónapos , 10,5 kg . kb 3,5hónapos kora óta hozzátáplálunk . Kicsinek nagyon hasfájós volt de szerencsére elmúlt. Mostanáig... kb 3 hete újra nagyon fel van puffadva én is hallom ahogy dolgoznak a kis belei , nem tud rendesen aludni este(csak este jelentkezik) pedig eddig átaludta az éjszakát. Széklete egy nap 2*3* is volt nem kemény , most kb 1 hete fekete színű és kemény. Mivel én is laktózérzékeny voltam most próbálunk neki adni 2 napja laktózmentes tápszert de semmi hatása. Hőemelkedése is volt (nekem is) .A gyerekorvos csak cataflam-ot írt nem mondott semmit hogy mi lehet a baja. Nem szívesen adnék neki ilyen erős gyógyszert. Elmegyünk egy másik orvoshoz is mert nem értek egyet a mostanival csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mi lehet a baj? Esetleg más is járt már így? Foga 3 van neki látszólag nem jön most egy sem. Bocsi , hogy hosszúra sikerült:)2013. aug. 28. 20:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy valami vírus. Épp most hallottam, hogy a kollégák között kereng megint valami hasmenéses dolog. Többeknek vagy gyerkőcük, tőlük kapták el.
Szerintem jól csinálod, hogy más dokival is megnézeted. A lányomat a gyerekorvos folyton antibiotikummal tömködte, mire teljesen nulla lett az immunrendszere. Aztán nem is adtam be neki amit az orvos felírt, hanem én is mástól kértem segítséget. Azóta teljen rendbe jött.
2/3 Szimpor válasza:
Nézd meg van e tápszerben glutén. A tünetei gluténérzékenységre is utalhatnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyon úgy néz ki , hogy a tejpép a ludas.. Nem adtuk neki ,4nap után rendben volt aztán próbaképp megint mire kb 3óra múlva fekete vízes hasmenése volt másnapra kipattogott a homloka. Most 2hét szünet aztán megint adom neki ,hogy biztosak legyünk benne.
2013. szept. 5. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!