Hőemelkedése van a kisfiamnak, náthaszerű orrdugulással, ha reggelre lemegy a láza, ti elvinnétek bölcsibe?
Na, az ilyen szülőktől betegszik meg mindig a lányom a bölcsiben.
Ha már felmerül benned a kérdés, hogy vidd vagy ne, tedd a szívedre a kezed és gondolj bele őszintén. Te örülnél, ha az egészséges gyereked mellé bevinné egy anyuka az övét hasonló tünetekkel?
Pénteken zárt be a bölcsi, még ment a kislányom. Semmi baja nem volt, hétfő reggelre 39 fokos láza lett a benti "kicsit köhög" gyerekektől. Nagyszerű, pár nap múlva indulunk nyaralni, pont ez hiányzott..(
Gondolom sejted a választ!
nem akartam indulatokat gerjeszteni a kérdésemmel, csak kíváncsi lettem volna a véleményetekre.pont nem olyan anya vagyok, aki beviszi a gyerekét betegen, talán a kérdést tettem fel félreérthetően. Természetesen nem vittem ma bölcsibe és már nem is viszem a héten, sajnos fentebb is ment éjjel a láza, de most már sokkal jobban van.:)
ilyenkor mindig itthon tartom, amíg teljesen rendbe nem jön, de igen, sajnos a bölcsiben mindig vannak beteg gyerekek, olyanok is akik gyógyszeres kezelést kapnak. de én már nem hibáztatom az anyukákat, higgyétek el, tényleg van , aki egyszerűen nem tudja megoldani. az emberek féltik a munkahelyüket, főleg ha egyedülálló anyák. Pl. ma nekem is határidős munkám lett volna, kellemetlen volt reggel telefonálni, hogy nem tudok bemenni dolgozni.dehát ez van, nekem a gyerek egészsége az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!