Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Dawn-kór? A párommal babát...

Dawn-kór? A párommal babát tervezünk, a családjában sajnos van dawn-kóros gyermek!

Figyelt kérdés
Milyen vizsgálatokra kellesz elmennem ami 100%-ra kimutatja hogy nem beteg a magzat!Tanácstalan vagyok kérlek segítsetek,mert nagyon félek ettől!
2013. aug. 28. 17:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es válaszoló,nem hiszem hogy bármi jogod is lenne itt elítélni mert nem szeretnék beteg gyermeket világra hozni,amint írtam is a családban van ilyen beteg gyermek és hidd el egy szülő sem szeretne Down-kóros gyermeket!De úgy látom te nem vagy azzal tisztában hogy milyen ellátást és nevelést igényelnek,szóval ne ítélkezz!!Ha nem tudsz normális választ adni akkor inkább ne is írj!Soha nem értettem az ilyen embereket mint aki te is vagy mert ez az oldal azért jött létre hogy a tapasztalatokat és a nem tudott kérdéseket feltegyük és választ kapjunk rá!
2013. aug. 30. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező megy neked a zöld kezecske. :D
2013. aug. 30. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:

# 10/12

Mond meg nekem te hány a down szindrómásat nevelsz?

Mert nagy átlagban annak megy legjobban a szája aki soha egy percig nem gondozott egyet sem.

Könnyű más fa..ával verni a csalánt.

2013. aug. 30. 18:01
 14/14 A kérdező kommentje:
felesleges ilyen emberek válaszát kommentálni,jobb lenne ha mással foglalkoznál,mert itt nem veszi senki hasznodat!!előbb gondold végig mit írsz ki és éld bele magad,mert fogalmad nincs az egészről!!Jó,hogy neked csak erre van időd hogy más életén gúnyolódj!!!Szánalmas!!!!(Kedves 10,12 válaszoló)
2013. aug. 31. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!