Miért jár még mindig a lábujjhegyén?
Figyelt kérdés
5 éves a kisfiam és megőrülök ha ránézek ahogy megy sokszor még a lábujjhegyét behajtitja és ugy is képes menni !!
Orvosok elmehetnek a ...be!!
Semmit nem érnek senki nem tud segiteni!!
Ötlet?
2013. aug. 14. 16:26
1/4 anonim válasza:
Milyen orvosoknál voltatok eddig, és miket mondtak, amiért csalódtál bennük?
Idegrendszeri problémára is utalhat a lábujjhegyezés, de nehéz úgy ötletelni, ha nem tudjuk, hogy eddig milyen utat jártatok be ezzel kapcsolatban.
2/4 anonim válasza:
Én Angliában láttam ilyet tömegesen 20 éve, ott fejlődési rendellenesség okozta.
3/4 anonim válasza:
Az egyik iskolába van egy autista és ő is úgy jár de már ki se tudja egyenesíteni mert összenőtt e csontja, szerintem minél hamarabb vidd el valahova ahol megvizsgálják:(
4/4 A kérdező kommentje:
Azért kedves utolsó ez egy kicsit meredek volt nem gondolod???
Ne hasonlitsuk már össze egy egészsége gyereket a járása miatt egy autistával, gondolod nem lett volna már más jele is ,viselkedésprobléma meg ilyenek ,meg a védőnő nem vett volna észre semmit?????
Jézusom!!!Hát erre a dupla piros kéz megy !!!
2013. aug. 30. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!