Nektek is volt már hasonló baleset?
3 hónapos kislányommal aludtunk z ágyunkon, mikor a felettünk (több mint 3 éve) levő könyvespolc leszakadt, én sokkot kaptam a gyerek rögtön sírni kezdett, felkaptam, de mivel annyira megijedtem nem emlékszem mi esett rá, hány könyv, milyen és mivel kerestem a telefonom, hogy hívjam a férjem át is túrtam , azonnal vittem a sürgősségire holott nem volt rajta se egy púp se egy karcolás, semmi.
csináltal hasi és koponya ultrahangot negatív lett.
Bent maradtunk 24 órát , minden oké volt, eszik iszik rendesen, nevetgél, pisi kaki van. vérvételéből csak az derült ki, hogy kicsit érszegény. most telt le 48 óra. szerintetek van még félnivalóm? (belső vérzés, agyrázkódás)
Én is simán ezt tettem volna amilyen hirtelen vagyok ,jól tetted ,!!!!
És sajnos ezért nem szabad ide irogatni már rájöttem mert csak felidegesítenek a válaszokkal mert sokan osztják az észt és csak kötöszködni tudnak!
Szép estét
Egy 5 és egy 12 hós gyerkőcm anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!