Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nektek is volt már hasonló...

Nektek is volt már hasonló baleset?

Figyelt kérdés

3 hónapos kislányommal aludtunk z ágyunkon, mikor a felettünk (több mint 3 éve) levő könyvespolc leszakadt, én sokkot kaptam a gyerek rögtön sírni kezdett, felkaptam, de mivel annyira megijedtem nem emlékszem mi esett rá, hány könyv, milyen és mivel kerestem a telefonom, hogy hívjam a férjem át is túrtam , azonnal vittem a sürgősségire holott nem volt rajta se egy púp se egy karcolás, semmi.

csináltal hasi és koponya ultrahangot negatív lett.

Bent maradtunk 24 órát , minden oké volt, eszik iszik rendesen, nevetgél, pisi kaki van. vérvételéből csak az derült ki, hogy kicsit érszegény. most telt le 48 óra. szerintetek van még félnivalóm? (belső vérzés, agyrázkódás)

2013. aug. 10. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj, tudom milyen érzés :) legszívesebben mindig a karjaidban tartanád és óvnád. És az anyja vagy ez normális érzés. De csak érzés. Nem kell túlreagálnod. Az orvosok tudják a dolgukat. Szerintem a legjobb dolog amit tehetsz, hogy legyél vele most kicsit többet az elkövetkező 2 napban. Játssz vele sokat, de ne aggodalmaskodj az neki se tesz jót. És közben figyelj oda, hogy minden rendben van-e vele.
2013. aug. 10. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Én is simán ezt tettem volna amilyen hirtelen vagyok ,jól tetted ,!!!!

És sajnos ezért nem szabad ide irogatni már rájöttem mert csak felidegesítenek a válaszokkal mert sokan osztják az észt és csak kötöszködni tudnak!

Szép estét

Egy 5 és egy 12 hós gyerkőcm anyukája

2013. aug. 11. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves 6.! Erre szerintem magától is rájött már a kérdező. Gondolom, ezért sem tartotta hasznosnak a tanácsodat...
2013. aug. 13. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
12 vagyok megtudhatnám miért lettem leugatva???? ,csak az igazságot irtam ,és slám pont erről beszéltem !!
2013. aug. 14. 11:17
 15/15 anonim ***** válasza:
De ki ugatott le? Én írtam utánad és a 6. válaszolónak címeztem...nem értem, mi a gond.
2013. aug. 14. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!