Nektek is volt már hasonló baleset?
3 hónapos kislányommal aludtunk z ágyunkon, mikor a felettünk (több mint 3 éve) levő könyvespolc leszakadt, én sokkot kaptam a gyerek rögtön sírni kezdett, felkaptam, de mivel annyira megijedtem nem emlékszem mi esett rá, hány könyv, milyen és mivel kerestem a telefonom, hogy hívjam a férjem át is túrtam , azonnal vittem a sürgősségire holott nem volt rajta se egy púp se egy karcolás, semmi.
csináltal hasi és koponya ultrahangot negatív lett.
Bent maradtunk 24 órát , minden oké volt, eszik iszik rendesen, nevetgél, pisi kaki van. vérvételéből csak az derült ki, hogy kicsit érszegény. most telt le 48 óra. szerintetek van még félnivalóm? (belső vérzés, agyrázkódás)
A kórházban átvizsgálták, ha ott azt mondták minden rendben, szerinted itt van valaki "látó", aki távolból megmondja, hogy talán mégsem???
Amúgy lesz még ettől cifrább dolog is míg felnő, nem kell aggodalmaskodni, mert csak beleőrülsz.
A lányom 8 hónapos, már kb. 10-szer leesett a franciaágyunkról, egyszer meg a sólámpát rántotta magára (annak sincs kevés súlya), lett is egy púp a fején :))
Sosem rohantam vele orvoshoz ilyen apróságok miatt.
Eleve nagyon túlreagáltad a dolgot, úgyhogy legalább most, hogy már az orvosok is megnyugtattak, hagyd abba!
Csak megijeszted a kislányodat, ami teljesen felesleges, hiszen nyilvánvalóan semmi baja.
Fognak ennél még nagyobb balesetek is történni, lazíts kicsit, különben beleőrülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!