Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nagyon kétségbe vagyok esve,...

Nagyon kétségbe vagyok esve, megőrülök az aggodalomtól! Mi a fene lehet ez?

Figyelt kérdés
Írtam már ki kérdést tegnapelőtt, 10 hós kislányomnak vasárnap este óta láza van. Hol jobban, hol kevésbé, de most már kezd egyre magasabbra menni. Ma voltunk vérvételen, nagyon magas a CRP-je, baktérium okozta erős gyulladás van a szervezetében. De nem tudják, hogy mije van begyulladva, mert semmi tünete nincs a lázon kívül. Voltunk gégészeten, negatív. Most széles spektrumú antibiotikumot kap szuriban, és várnunk kell. Délután már alig tudtam lehúzni a lázát, ha megint felmegy irány a kórház. Valakinek volt esetleg ilyen? Segítsetek kérlek, megőrülök az aggodalomtól!! :(

2013. aug. 9. 18:53
1 2
 11/14 lujzi1 válasza:

Kisfiam is bő hete belázasodik. Piros torokra kapott cedaxot, de nem hatott. szerdára begennyesedett a mandulája, ma lesz 3. napja, h sumamedet kap. egyfolytában lesem a lázát, elvileg mostanában kezd majd hatni. iszonyúan aggódok én is.

mennyi volt a crp?

2013. aug. 23. 12:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Kitartás, szurkolok nektek, hogy gyorsan túl legyetek rajta! Én is lestem még utána napokig a lázát, mindig fogdostam a homlokát, de lassan megnyugodtam, hidd el Te is meg fogsz. Bár teljesen csak a jövő hèten fogok, akkor lesz neki egy kontroll vérkép+vizelet.136 volt a CRP-je, de az összes gyulladásos értéke el volt szàllva (fehèrvérsejt: 30000, 10000 alatt lenne jó stb.)
2013. aug. 24. 05:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok kedves utolsó válaszoló? Remélem meggyógyult a Picid!! Mi jó híreket kaptunk ma, a Kisasdzony vérképe tökéletes!:-) Viszont rémálmai lettek a sok stressztől.:-( De majdcsak megnyugszunk most már... Írj, ha van kedved!
2013. aug. 27. 21:09
 14/14 lujzi1 válasza:
Nagyon örülök, hogy a Babád rendben van végre! Úgy néz ki, nálunk OK minden, péntek óta láztalan a drágám. A biztonság kedvéért tegnap még elmentünk a fülészetre is, ott is mindent rendben találtak. De még én is állandóan nézem a homlokát...
2013. aug. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!