Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nagyon kétségbe vagyok esve,...

Nagyon kétségbe vagyok esve, megőrülök az aggodalomtól! Mi a fene lehet ez?

Figyelt kérdés
Írtam már ki kérdést tegnapelőtt, 10 hós kislányomnak vasárnap este óta láza van. Hol jobban, hol kevésbé, de most már kezd egyre magasabbra menni. Ma voltunk vérvételen, nagyon magas a CRP-je, baktérium okozta erős gyulladás van a szervezetében. De nem tudják, hogy mije van begyulladva, mert semmi tünete nincs a lázon kívül. Voltunk gégészeten, negatív. Most széles spektrumú antibiotikumot kap szuriban, és várnunk kell. Délután már alig tudtam lehúzni a lázát, ha megint felmegy irány a kórház. Valakinek volt esetleg ilyen? Segítsetek kérlek, megőrülök az aggodalomtól!! :(

2013. aug. 9. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem,hogy miért nem vitted még kórházba?Mire vársz?Ő még csak egy 10 hós csecsemő!

5 napja lázas,szakorvosra lenne szüksége!

Egy gyermekápolónő

2013. aug. 9. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Vizeletet néztek? Lehet húgyúti fertőzés is.
2013. aug. 9. 19:11
 3/14 A kérdező kommentje:
Azèrt, mert megbízom a gyermekorvosomban. Egyébként meg hétvégén tojnak mindenre, ott is csak lázcsillapítót kapna és max sósvizet infúzióban. Inni-enni megy rendesen. Néztek vizeletet, az is negatív.
2013. aug. 9. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidd be!A nagy meleg is rátehet egy lapáttal.Mindenesetre ott nagyobb biztonságban lenne!Jobbulást
2013. aug. 9. 20:13
 5/14 anonim ***** válasza:
nem rég a lányom ovistársánál is ez volt magas lázon 39,6-meg majdnem 40)kívül nem volt baja .Vesemedencegyulladása volt,bevitték az ügyeletre 1 hetet töltöttek a kórházban,5 hétig szedte az antibiotikumot.Én bevinném az ügyeletre,ez nem játék.
2013. aug. 9. 22:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem mentünk be végül, mert este 36,8 volt a hője éjjel pedig 37,5 ig ment fel csak. Ma reggel mindenképpen megyünk az ügyeletre, mert ott adják be az antibiotikumot.
2013. aug. 10. 07:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Ismerősi körben több kisgyereknél fordult elő nemrégiben, hogy több napon át magas lázuk volt, semmi más tünet.

Azt mondták, van egy ilyen vírus.

Jobbulást!

2013. aug. 10. 09:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Na ez a halálom mikor valaki azt mondja van ilíen vírus most!

a védőnőnk nem tud mást mondani csak ezt jaj hát van most hányós vagy hasmenéses vírus !!

Érdekes hogy mindig van valami!!!

2013. aug. 11. 14:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2013. aug. 12. 21:05
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen, meggyógyult a kislányom. Nem derült ki, hogy mire ment rá a fertőzés, mert végig tünetmentes volt a lázat kivéve.Annyi biztos, hogy bakteriális eredetű volt, ez kiderült a vérképből. Doktorbácsi azt mondta, hogy lehetett a mandulája is, csak nem látták, mert mélyen volt a gyulladás. Most már mindegy is, lényeg, hogy jól van a picúrom. Nem sok hiányzott a kórházhoz, de igazából nem volt bágyadt, jókedvű volt, evett-ivott, ezért nem javasolta a gyerekorvos a befekvést. És igaza lett. Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld pacsik.
2013. aug. 14. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!