Lehet, hogy ekcémás a babám bőre? Hogyan tudom megállapítani, hogy az? Mik a tünetei a kiütéseken kívül?
Szia!nem kicsi ahhoz,hogy megnézze a doki a bőrét!Én 4 hónaposan vittem el,meg is állapította az atópiás dermatitiszt,ekcémát.Kapott rá krémet,fürdetőt,és azzal kordában tarthatom.ha eldurvul,belobban, akkor szteroid,de abból is napi egyszer nagyon vékonyan.Szerencsére nem sokszor kell az utóbbi.Nézzetek egy bőrgyógyászt.Én sima szakrendelésre vittem be,semmi magán út...
Nem kapunk semmi emelt pénzt ezért,nem is tudom egyébként,hogy kinek jár,de szerencsére nem tartozunk a súlyos kategóriába,láttam már sajnos olyat aki jogosult az ilyenekre,de messze nem olyan súlyos kinézetű a bőre a babámnak,mint azé a szegény kisgyermeké...:((
Nálunk is van, bár nem viszket. Télen a testápoló helyrehozta, mostmár nem. Bepanthetn, Sudocrem, semmilyen popsikrém nem jó rá. Hámlik a felszíne, és érdes, kidudorodó, piros.
Lehet ekcéma, vagy gyermekkori neurodermitisz. Az advantan krém is jó lehet rá. Vigyétek el privát bőrgyógyászhoz, ő többet tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!