Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 2 éves kisfiam candidás! Volt...

2 éves kisfiam candidás! Volt valakinek ilyen? Hogy múlt el?

Figyelt kérdés
Mindig fájlalta a pocakját,széklettenyésztés hozott ki sok telepet, 1 hónap probiotikum kúra után is pozitív, mindig fáj a hasa. Van valami tuti bevált gyógymód?
2013. júl. 29. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Kandida mindenkiben van, de akkor van gond ha el van szaporodva. Nem tudom, hogy tud-e enni foghagymát és tormát. De nem kéne neki adni édességet és fehér lisztet. Több hónap mire alább hagy, és pillanatok alatt visszajön ha visszatér a sok nasihoz, finomtott péksütikhez.
2013. júl. 29. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak is volt 2 éves korábana sok antibiotikumtól. 7 hónap alatt jött rendbe. Nagyon nehéz időszak volt, mert diétáznia kellett és a sok gyógyszertől, amit kapott, egyre rosszabbul lett. Végül elvittem biorezonanciára, bár nem nagyon hittem az ilyen dolgokban korábban. Meggyógyult szerencsére.
2013. júl. 29. 23:09
 3/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló! Hogyan diétáztattad?Mert drasztikus "felnőtt" diéta nem hiszem hogy okos dolog.Én csináltam,kemény volt.Milyen gyógyszert kapott a gombára?
2013. júl. 30. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem ehetett fehér lisztet, sem cukrot, csokit, ecetet, margarint stb. Teljes kiörlésű lisztet használtam -külön főztem neki-, csak ilyen kenyeret adtam neki vagy rozsot. Margarin helyett csak vajat kentem a kenyerére, olíva olajat és hidegen sajtolt napraforgóolajat használtam. Vigyázni kell, mert gyümölcsöt sem ehet eleinte a cukor miatt. A cukrot nyirfacukorral és xilittel pótoltam. Sok fokhagymát adtam neki és nagyon jó a kefír, bár ezt nem ette meg . A gyerekorvos írt fel neki gyógyszert, de ö is mondta, hogy nem mindenkinek használ. Két ilyen kúrát végigcsináltunk, aztán elvittem gasztroenterologushoz. Itt nagyon erős gyogyszert kapott, de csak egyre rosszabb lett. Én rengeteg probiotikumot, grapefruit cseppet, vitamint adtam neki, de borzasztó nehéz időszak volt. Végül amikor már nem tudtam, mit tegyek, elvittem biorezonamciára. Azóta eltelt 2 év, a kisfiam mindent eszik és szerencsére jól van.
2013. júl. 31. 07:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Biorezonanciára hányszor vitted?Az gyógyította meg?
2013. júl. 31. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
És hogy jöttetek rá hogy gombás?Mik voltak a tünetek? Ne haragudj ha sok a kérdés, csak olyan aggasztó.
2013. júl. 31. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Krónikus hasmenése volt és fájlalta a lábát. A székletvizsgálat kimutatta a candidát. Aztán, hogy utána olvastam, rájöttem, hogy az alvászavara is emiatt volt. 6 hónap betegség után vittem el biorezonanciára. Ott a doktornő elmondta, hogy a kicsi nagyon rossz állapotban van, mert minden szervét megtámadta a gomba, a legjobban a tüdejét. 20 kezelést írt elő neki, de 10 végülis elég lett. Kapott immunerősítőt és probiotikumot mellé és 1 hónap alatt meggyógyult. Utána csináltattam ismét székletvizsgálatot és az is igazolta a gyógyulást. A gyerekorvos persze azt hitte, ő gyógyította meg... Ne keseredj el, próbálkozzatok a diétával és minél több fokhagymával. Én is nagyon meg voltam ilyedve, tudom mit érzel most. Gondold el, hallottam, amikor azt mondta a kisfiam a plüss kutyájának: "Te nem ehetsz tortát, mert te beteg vagy!"

Gyógyulást kívánok és kitartást nektek! Ha bármivel tudok segíteni, szólj nyugodtan!

2013. júl. 31. 21:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Jajj,kis drága!

Köszi h megértesz!!!

Én béres cseppet adok,vasat,c vitamint és probiotikumot minden nap.5 napig nizoralt adtam, hétfőn viszek kaksit 3. kontrollra. Leredukáltam a liszteset,élesztőset,cukrosat,de kb csak 70%ra.Kíváncsi vagyok az eredményre.Ha megint pozitív,nem várok,elviszem biorezonanciára én is!!!Szerencsére ismerek egy nagyon jó orvost.

2013. aug. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!