Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 14 hónapos babámmal vérvételen...

TLTR kérdése:

14 hónapos babámmal vérvételen voltunk múlt héten, vérszegénység gyanúja miatt. Reggeli után mentünk, a kiértékelés 9.8-as cukrot mutatott. Lehet ez diabéteszre utaló jel?

Figyelt kérdés

2013. júl. 23. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az,hogy fehérbőrű,nem feltétlenül jelenti a vérszegénységet.Az is lehet örökletes.Én is fehérbőrű vagyok és vérszegény,minden tünetével együtt.Viszont a fiaim nem vérszegények,de a hófehér bőrt örökölték,ebben a hőségben sem barnulnak,vagyis barnulunk semmit...Remélem minden rendben lesz!:)
2013. júl. 24. 20:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Én is fehér bőrű vagyok, a párom skandináv, szóval a fehér bőr garantált a kisasszonynál. :)

2013. júl. 25. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:
A vérvétel gondolom reggel lesz. Menjetek éhgyomorra, ennyit kibír már egy ekkora gyerek. Előtte cukormentes folyadékkal itasd meg, vízzel, vagy teával. Így hiteles lesz az eredmény. Vigyetek magatokkal valami kaját, hogy utána rögtön ehessen.
2013. júl. 27. 15:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Megtörtént a második vérvétel éhgyomorra. Az eredmény 3.0 lett, szóval minden renden van. :)
2013. aug. 9. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!