Mit tennétek már megint beteg?
Második gyerek tipikus esete! A Lányom 2 éves koráig szinte nem is volt beteg, onnantól is csak azért, mert bölcsibe került. Sajnos a Fiamnál ugyanez a helyzet, mint Nálatok a Kicsivel, csak ő még csak 9 hónapos. Ennek ellenére már 2x voltunk kórházban + kb. minden második hónapban Ventolinozunk és kapott állandó gyógyszert is, amit minden nap kell szednie. Szerintem, bár nem vagyok orvos, de náthára, köhögésre, sípolásra felesleges antibiotikumot adni, az nem fogja megoldani a problémáját. Valószínűleg nem is a fejletlen immunrendszerrel van a gond, hanem azzal, hogy ugyanúgy szűkek a hörgői, mint az én Fiamnak. Sajnos ez ilyen kicsiknél gyakori:o( Én megmutatnám egy tüdőgyógyásznak a háziorvos helyett, mert ha a háziorvos nem tüdőgyógyász végzettségű, akkor nagyon kevéssé tud hozzászólni a témához - ez sajnos tapasztalat.
Megkérdezhetem, hogy merre laktok? Mert a sok antibiotikum miatt arra tippelek, hogy nem a Fővárosban. Itt ugyanis már rájöttek az orvosok, hogy nem mindenre megoldás az antibiotikum, sőt néha többet árt, mint használ.
Egyébként állítólag ezt a problémát gyönyörűen lehet homeopátiával kezelni. Ha van a környéken PROFI homeopátiás orvos, akkor keressétek fel! Mi 2 hete voltunk egynél, kaptunk is bogyót, de még nem tudok nyilatkozni az eredményességéről. Csak bízom benne, hogy tényleg segíteni fog és nem kell a Fiamat 6 éves koráig minden nap gyógyszerezni!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!