Mitől lehet megint beteg? Többi lent.
Mi is ezt csináltuk végig. 5 hónapos volt a fiam amikor elkezdtük a babaúszást. Igaz, előtte is volt egyszer beteg, de ahogy elkezdtünk úszni járni, folyton az volt.
Még egy allergiavizsgálatot is kikönyörögtem 1 éves kora után pár hónappal, mert már arra gondoltam, hogy valami ételallergiája lehet. Ott mondta egy nem túl kedves pulmonológus doktor néni, hogy azért beteg folyton,mert úszni járunk. Mert egy ilyen hely a bacik és vírusok melegágya.
Nem akartam neki hinni, mg egy darabig jártunk úszni is, persze beteg is lett közben a kisfiam.
A következő télen már nem jártunk úszni, de akkor is betegeskedett sokat a kisfiam. Bár akkor meg a tejet vezettem be neki.
A lényeg, hogy az elmúlt télen egyszer sem volt beteg. Igaz úszni sem járunk és tejet sem kap direktben és nagyobb is már, most 2,5 éves.
Ez az én tapasztalatom. Egyet mondhatok. Ha lesz tesó, vele is megpróbáljuk a babaúszást, mert a kisfiam egyébként imádta.
A keresztfiam pedig sosem volt beteg, pedig ő is másfél évig járt babaúszásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!