Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 10 hónapos gyermekem megfázott...

10 hónapos gyermekem megfázott. Házi praktikákat tudtok írni?

Figyelt kérdés
Elvittem orvoshoz,de másik orvos volt és csak köptetőt írt,neki.Milyen teát adjak neki,Kamilla ilyenkor használ.Nagyon folyik az orra rendszeresen szívom neki és Stérimár orrsprayt használok neki,köhög is és hőemlkedése volt csak,láza nem.

2012. okt. 2. 12:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!És az érdeklődést is.Ma nem tudott fogadni az orvos,hihetetlen,hogy itt a beteg gyerek és azt mondja nem tudja most megnézni csak holnap.Na mindegy,gondolom neki is sok a gondja.Most éjjel már jobban aludt,sokszor szívtam le az orrát és fújtam stérimárral. De most is és éjjel is a Baby luuf balzsam segített.Köszönöm,hogy ajánlottátok.Azóta szerencsére nem hányt,de nem nagyon van étvágya szegénykémnek.Szárazon köhög még,de az orrfolyása már sokat javult.Még egyszer köszönöm a sok segítséget,hasznunkra váltak.
2012. okt. 3. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Betegen mi sem vagyunk éhesek... jó sok folyadékot igyon az a lényeg. Gyógyulgassatok!
2012. okt. 3. 12:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy betegen mi sem vagyunk éhesek,csak leírtam mik a fejlemények.
2012. okt. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!