Miért kell szállodába full beteg gyerekkel érkezni?
Folyamatosan belefutunk a wellness szállodában egy olyan családba ahol az egyik gyerek 50 percből 45-öt szinte hányásig köhögött a vacsoránál, majd mentek a játszóházba ahol már kiderült, hogy anyuka és a másik tesó is beteg... Most tényleg, muszáj lefertőzniük mindenkit?
Van 2 gyerekem, sokszor voltak már betegek, ha már a betegség végén picit köhögnek vagy napi kb 2x kiszívom az orrukat (vagyis a nagy fújja) azzal én is viszem, mert valamikor 3 hétig ez tart, de amit ma láttam... Azért ez ritka bunkóság... Nem?
Ami nekik jó szórakozás az lehet majd az 1 éves babámnak kórház lesz... Direkt hétköznapra foglaltam, szünet előtt 2 héttel, hogy ne legyen tömeg, erre nem elég, hogy telt ház van még ilyen bunkók is vannak.

"épp emiatt a gondolkodás miatt, amit itt ti is mutattok"
A végén az összes köhögő, hányó gyerekről, felnőttről kiderül, hogy egészséges... na ne vicceljünk már!
Ha szeptembertől májusig köhögsz, akkor a fűtésszezon a bajod, és allergias asztma is lehet mögötte. Ez is betegség, csak nem fertőző. Ettől még nem való wellnessbe pont azért mert nem lehet megkülönböztetni egy vírustól és nem higiénikus összeköpni/hányni mindent akkor se ha nem vírus/baktérium.

7
Nyilván nem az összes, de van ilyen is. Eszméletlen jó volt pl a gyerekemet egy darabig naponta orvoshoz vinnem, mert a bolcsibol meg később az ovibol felhívtak, hogy köhög.
Nem, nincs allergiám, nem vagyok asztmás és a gyerekem sem. Ismeretlen eredetű a köhögés.
Amuyg mint írtam is, mi nem jártunk sehová emiatt

Mi éppen ezért nem megyünk wellneszezni kisgyerekekkel. Amíg csak a nagyobb volt, mentünk egyszer-kétszer, mindig betegen jöttünk haza. Ő összeszedte, mi meg mindketten elkaptuk a férjemmel.
Valahol megértem, mert a hazai valóság az, hogy akár több százezer forintot elbukik az ember, ha az utolsó pillanatban lemondja, de közben meg mégsem tartom normálisnak, hogy csak akkor tudunk kiélvezni egy ilyen helyet, ha elfogadom, hogy utána minimum egy hét betegséggel itthon leszünk. Majd ha nagyobbak lesznek rápróbálunk mégegyszer.
Egyébként tényleg sz*r helyzet, amikor az indulás előtti este még nem tudod eldönteni, hogy menjetek-e másnap, nálunk is volt ilyen és ezért tényleg megértem, hogyha sok pénz benne van, akkor tud olyan döntést hozni az ember, amit amúgy nem hozna meg. Nem gondolom, hogy ez csak az egyének felelőssége amúgy, a szállásadók is lehetnének rugalmasabbak. Én sokakról tudok, akik kisgyerekesként emiatt nem járnak hotelekbe (nehezen lemondható, sok pénzt buknak vele, mindig betegek lesznek), így szerintem ha a nagy kerek egészet nézzük a hotelek inkább nyernének egy gyerekbarátabb foglalási/lemondási stratégián, mint hogy kardjukba dőljenek egy-egy lemondás miatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!