Másnál is az egész család lebetegszik ha a bolcsis gyereke beteg lesz?így hogyan látjátok el a gyereket? Ezvalami borzalmas,2hetente beteg a gyerek 2hétig, és en sokkal betegebb vagyok,mint ő,de olyan szinteken,amilyen beteg még életemben nem voltam
Figyelt kérdés
márc. 24. 14:27
3/16 anonim 

válasza:

2 gyerekem van. 3 éve jár a nagy oviba, a kicsi 2 éve kezdte el bölcsivel.
Se én se férjem nem voltunk ez alatt betegek.
4/16 anonim 

válasza:

1 év min. Mi a 3.évet nyomjuk így,most mar nem vagyok annyit beteg, de az elsö 2 evben 2 hetente en is. Voltam lepkehimlös, tuszos mandula gyull.2x, covid, influenza, jött kéz láb száj, hanyos hasmenes ajulassal évi 2x, karácsony előtt mindig, es volt olyan gyerekbetegseg,amitol az egesz testem himlős lett és az ínyünk begyulladt, lehúzódott és eltünt a fogunk ,úgy rádagadt. Sírtam, azt hittem kiesett a gyerek foga,de csak bedagadt az íny. Valami soxsackie vírus. Kitartást! Egyszer vége lesz.
5/16 anonim 

válasza:

Jah a gennyes bakterialis kotohartyat kihagytam, folyt a szemunkbol a genny. Nalunk az ovi iszonyat. Komplett fertozo betegsegek konyvet lehetne illusztralni velunk,kepem is van mindenrol. Falusi ovi,13 telepulesrol jonnek a gyerekek, nalunk ez lehet az oka...
6/16 anonim 

válasza:

Ez mindenkinél így van, max egy maréknyi szerencsésen erős immunrendszerűnél nem. Nagyszülőkig bezárólag általában mindenkit végigfertőznek a bölcsisek/ovisok. :D majd nagycsoportra jobb lesz.
7/16 anonim 

válasza:

Nálunk nem jellemző, hogy a férjem és én elkapnánk, max szökőévente, viszont a kistesója rendszerint ugyanúgy kidől, kb.4-5nappal később.
Mondjuk hozzátartozik, hogy szerencsére nem is szokott nagyobb dolgokat hazahozni, csak a szokásos felsőlégúti nyavalyákat, max 1-2 napnyi lázzal párosítva.
8/16 A kérdező kommentje:
Hú, akkor vacakabb az immunrendszerem, mint gondoltam. Azt hittem, hogy 90%ban mindenhol lebetegszenek a szülők is ezektől a bolcsis, ovis vírusoktol.
márc. 24. 15:13
9/16 anonim 

válasza:

A pici gyerekek sokkal jobban fertőznek, mint bárki más.
10/16 anonim 

válasza:

Igen, ez ment 3-4 évig. (2 év bölcsi+2 év ovi)
Mostmár nagycsoportos, mostmar csak 4-5 havonta egyszer beteg és kapjuk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!