Hányós-hasmenős vírus után mikor engednétek a 15 évest iskolába?
Figyelt kérdés
15 éves fiam szombatra virradóra egész éjjel hányt, ment a hasa.
Szombaton csak feküdt, nem evett, fájt a gyomra. Ma már jobban volt, tudott enni is, nem ment a hasa egyszer sem.
Akar holnap suliba menni. Ti engednétek?
tegnap 19:41
11/18 anonim 

válasza:

A lanyomnal 2 nap alatt lefutott. Hetfon ment suliba semmi baja nem volt.
Nem akart o sem maradni otthon
12/18 anonim 

válasza:

Egy ekkora gyerek már tudja, tud-e iskolába menni vagy sem. Engedd el, ne akard fölöslegesen otthon tartani
13/18 anonim 

válasza:

Ez inkább csak gyomorrontás lehetett. Simán engedném.
14/18 anonim 

válasza:

Még 1 nap, hogy egyen. A kollégám hiába volt jobban semmi ereje nem volt, mert enni még nem tudott.
15/18 anonim 

válasza:

Nem engedném. Hétfőn (személyesen vagy telefonon) lépjen kapcsolatba a körzeti orvossal, vagy én hívnám fel az orvost. És nincs olyan, hogy ő mit szeretne, hanem azt kell tenni, amit az orvos előír. Pont.
16/18 anonim 

válasza:

#15 vagyok, én egyébként nem értem, miért gondol valaki gyomorrontásra. Nekem rögtön vírus jutott eszembe és nem kéne azt hamar elszórni az osztálytársai között, hogy a fél osztály hányjon jövő héten. Már csak emiatt se engedném anélkül, hogy orvos nem mondott róla véleményt.
17/18 anonim 

válasza:

Mert egy fosós, hányós vírus, az nem megy le egy este alatt és általában lázzal is jár.
18/18 anonim 

válasza:

17 nem, nem jár mindíg lázzal, az egyén szervezetének a reakciójától függ.
A bölcsinkben is van most vírus és ahány gyerek annyi féle, volt aki 1 hánnyással megúszta, volt olyan aki 1 hetet volt otthon. Pl az én gyerekeimnél volt hogy az egyik lázas volt és hányt jó sokat 2 nap alatt le tudta, a másiknál nem volt láz alig hányt de egy hétig szenvedett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!