Lila köröm feltétlen rosszat jelent?
Figyelt kérdés
3 hete született a babám, még félig lila neki minden körme, orvos hallgatta, szívzörejt nem hallott, de valami plusz ütést vagy mit igen, de kardiológiára csak májusra kaptunk időpontot...márc. 7. 09:21
1/8 anonim 

válasza:

Hat vigyed mar magánba, vársz majusig?
2/8 anonim 

válasza:

A plusz ütés kevésbé probléma szerintem, mint a lila köröm. A lila körömnél a keringésével lehet probléma. A plusz ütés vagy a szívzörej speciel nagyon gyakori újszülötteknél. Csak elfelejtik mondani.
3/8 anonim 

válasza:

Magánorvos. Komolyan a háziorvos elnézi még hónapokig (!), hogy lila a baba körme? Aki NEM IS kardiológus?
Vagy kérsz sürgősségi beutalót, és viszed kardiológiára.
Vagy viszed magánba.
Vagy: fogod a babát, beviszed a gyerek sürgőre. Kb most. Ott megkap mindent ingyen,beutaló nélkül!!!
4/8 anonim 

válasza:

Lehet igen. A sürgi a leggyorsabb megoldás. Nálam egyiknek sem volt lila a körme.
5/8 A kérdező kommentje:
Sürgősségin gondolom elzavarnak, hogy ha ez a lila köröm nem sos jelentkezett, akkor minek vagyunk ott...
Magánba is 3 hét az időpont, lefoglaltam. De még az is rengeteg idő 🥺
márc. 7. 17:07
6/8 anonim 

válasza:

NEM zavarnak el egy 3 hetes babával!
Ők nem kockáztathatják,hogy esetleg szívbeteg és elküldik!
7/8 anonim 

válasza:

Jézusom de trehány vagy. Menj orvoshoz, a lila köröm oxigén ellátottsági zavart jelez! Az én babám nagyon köhögött, kapott gyógyszereket, az orvos azt mondta, amint lilul a körme vagy a szája azonnal kórházba kell menni!
8/8 anonim 

válasza:

Sürgősségin gondolod elzavarnak? Jól olvasom?! Gondolod? Miért nem próbálod meg? Miért kockáztatsz? A. Gyereked valószínűleg küzd minden egyes levegő vételéért! Te meg itt gondolkodsz, meg gyakorin kéregetsz tanácsokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!