Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy lehet influenza után 3...

Hogy lehet influenza után 3 héttel újra influenzás a gyerekem?

Figyelt kérdés

Én ezt már nem hiszem el...3 hetet volt itthon. Két hetet ment, most újra beteg.

39.5 a láza éjjel-nappal, fekszik.

Nem ad a betegség semmilyen védettséget rövid távon sem? 😞

tegnap 14:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Most az A és B tipusú influenza is nagyon terjed. Valószínűleg egyszer az egyiket másodszor a másikat kapta el.
tegnap 14:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Hurrá...
tegnap 14:37
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Attól, hogy átesik az egyiken, akár pár nappal később, simán elkaphatja a másikat. Rosszabb esetben egyszerre is.

Én pont ezért 2. éve oltatom a gyerekeimet influenza ellen, az orrspray-s oltással. Semmi előnye nem származik abból, ha átvészel egy influenzát. Nem lesz tőle erősebb az immunrendszer. Semmilyen nyomot nem hagy, csak megviseli, kimarad a közösségből, lemarad a tanulásban, nem tud résztvenni számára fontos esemény(ek)en. Mindeközben a szülő is küzd, nem csak az ápolással, hanem a munkahelyével is.

tegnap 15:45
 4/17 anonim ***** válasza:
16%
Hogy lehetsz benne biztos, hogy influenza? Bármilyen vírus lehet. Sőt, baktérium is, egy influenza nem tart 3 hétig.
tegnap 15:49
 5/17 A kérdező kommentje:

Lemarad a tanulásban? Miért maradna le?

Itthon teljes mértékben követjük a tananyagot. Persze onnantól, hogy már jobban van.

Eredeti végzettségem tanár. Úgyhogy megoldjuk. Ráadásul kitűnő tanuló, nem okoz gondot a tananyag.

tegnap 15:49
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

Valószínűleg majd 40 fokos lázzal nem tanultok.

Amúgy most többféle vírus is van, most egy másikat kapott el.

tegnap 16:10
 7/17 A kérdező kommentje:

4!

Az előző az influenza volt,természetesen orvos diagnosztizálta,nem én. Azért volt 3 hét,mert szövődménye lett.

Most meg a köhögés, a torokfájás,az izom- és ízületi fájdalmak és a magas láz miatt vagyok biztos benne,hogy újra influenza.

Ée holnap a doki is ezt fogja mondani.

Mert ha csak torokgyulladás lenne,nem fájnának ennyire a végtagjai.

tegnap 16:18
 8/17 anonim ***** válasza:
9%
Milyen kategóriába írtál ? Oltások . Mi az oltás hivatalos működési elve ? Gyengített kórokozókat adjuvánsokat tartósítókat fecskendeznek a véráramba . Itt a megfejtés , ezen mit csodálkozol ? Nem injekcióztok nincs fertő , ilyen egyszerű ! A hatástalanságot az ártást megtapasztaljátok de a tagadás jellemző a logika helyett .
tegnap 16:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egy másik fajtáját kapta el, több féle terjed most, hiába a védettség meg minden én be lettem oltva mégis kiütött 3 napra nem olyan régen, és több mint 1 hetet estem ki a munkából, mert a főnököm megmondta hogy legalább 1 hétre írassam ki magam, ne hogy végigfertőzzek mindenkit.
tegnap 16:21
 10/17 anonim ***** válasza:
És az előzőnek is hajszál pont ugyanezek voltak a tünetei, ideértve az ízületi fájdalmakat?
tegnap 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!