Most megint ne menjen az oviba a nagy, mert skarlát van?
Középsős, de 2 hetet egy huzamban még nem járt oviba csak amikor kezdte. Tavaly szerintem 2 hónapig minimum itthon volt, mert terhes voltam + szültem az oviban meg tombolt a lepkehimlő+skarlát+covid.
Idén a kishuga már nagyobb (11 hós jelenleg), de most hiányzott 3 hetet a nővére, mert hányás-hasmenés ment a csoportban, majd influenza (ezalatt itthon a férjem náthát hozott haza).
Ma vittem oviba, de egyből szólt is az óvónő, hogy skarlát van a másik csoportban. Én már kínomban nevettem. Azt mondta, hogy amint lesz a csoportban szól. (Hát akkor màr szerintem késő lesz.)
Az ovisokkal ma is össze vannak vonva foglalkozásra... De a lányom jár ovin kívüli elfoglaltságra is (úszodába is, ahonnan lassan már kiraknak minket, annyit hianyzik).
Jövő héten farsang is lesz. Eddig szegény nagylányon lemaradt az összes ünnepségről (2 télapó, 2 karácsony, 1 anyák napja, 1 farsang), mert mindig kivettem a rohadt betegségek miatt vagy ő maga volt az.
Most ti megint kivennének vagy 2 hétre vagy csak akkor ha már a csoportban van skarlát?

Egeszen masodik osztalyos koraig ment a ket het itthon egy het ovi dolog. Pedig mindent megprobaltunk, rengeteg vitamin, gyumolcs, szabadban jatek... Semmit sem hasznaltak, a gyerek minden leteto betegseget elkapott van amit tobbszor is.
Kitartast idovel jobb lesz a helyzet.

Hát nekem ez nagyon fura. Én is itthon vagyok a kicsivel, de eszembe sem jutott még sosem kivenni a kicsoportos fiam azért, mert járvány van vagy ilyesmi, ennyi erővel felesleges lenne oviba járni.
Szeptember óta egyszer volt itthon 1 hetet kötőhártyával, 1 hetet most influenzával, azon kívül 2-3szor 1 napot valami aprósággal.

"mert akinotthon van gyes,gyed, azt nalunk nem engedik a nyari ugyeletet hasznalni."
Ilyen nincs, csak titeket néznek hülyének.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!