Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 33 hetes terhesen vigyem a...

33 hetes terhesen vigyem a nagyobbat skarlát járványos oviba?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni.

A nagyobbik gyerekem most középső csoportos, és az ovijában skarlát járvány látszik kibontakozni.

A gyerekorvos szerint nyugodtan tartsam itthon kb mikulásig, és én is tudom, hogy a legkevésbé hiányzik most egy 40 fokos lázzal járó, garantáltan antibiotikumos betegség.

De ugye az első 6 hétben sem tervezzük vinni, és a tavalyi évet is végighiányozta mindenféle betegség, meg orrmandulaműtét miatt.

Mit csináljak szerintetek?😞

nov. 20. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
En sem vinnem inkabb.
nov. 20. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam terhes de így sem vittem mikor a bölcsiben skarlát volt.
nov. 20. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Otthon vagy gondolom, így eszembe se jutna vinni. Hiányzik neked hogy elvetélj vagy halva szülessen a baba?
nov. 20. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly? Egyértelmű.. én terhes voltam covid alatt és 3 hónapig nem vittem a nagyot… A skarlát se mókás..
nov. 20. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi is hasonlóan voltunk, megbeszéltük, hogy azért a várható szülés előtt pár héttel már nem visszük oviba a nagyot, nehogy betegek legyünk… hát beütött a skarlát, úgyhogy azonnal maradt is itthon és szülésig vissza se mehetett, ezután pedig kezdődött a 2 hét nyári ügyelet és a 4 hetes teljes szünet…

Nem bántam meg, így nem kellett aggódnom egyik gyerek miatt sem.

nov. 20. 20:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez középsősként még nem veti vissza a sulikezdésben, nem? Szóval ha tavasszal jár, meg nagycsoportban, akkor nem lehet gond, ugye? Betegesnek szerencsére már nem annyira beteges, mint kiscsoportban volt, eddig összesen három hetet hiányzott, tavaly ennyit járt első félévben…
nov. 20. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a covid miatt a kiscsoport és a középső is majdnem teljesen kimaradt, nagycsoportot járta már végig, nem volt gond a sulival.
nov. 21. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!