2 hete itthon van a 2 eves gyerekem, kohogott, láz, folyt az orra. Mar szinte semmi tünete, egy kicsit a légzésen néha hallani egy kis szörtyögest, hangosabban lélegzik. Ez természetes még egy betegség végén, hogy ez később múlik el?
Figyelt kérdés
Nem szokott beteg lenni azért nem tudom. Gondoltam visszaviszem, de amúgy meg semmi baja már.ma 15:50
1/3 anonim válasza:
igen természetesen, nem is kell 2 hétig otthon tartani csak a tünetek miatt. Ha nincs láza, akkor semmi baja, csak tisztulnak a légútai azért szortyog meg köhög
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg ameddig tunete van maradjon csak otthon ... Nem kell gothosse tenni a tobbi gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!