A bélelzáródásnak mik a tünetei? 3,5 éves gyermekem 4 napja nincs széklete és nem is próbálkozik. Lehet csak ennyi a tünete? Nem panaszkodik hasfájásra. Természetesen holnap hívom az orvost.
LaxaClean glicerines mini-klizma gyermekeknek székrekedés ellen.Nálunk amúgy ez használt, hátha megússzátok a kórházi kúpozást vagy beöntést.
Elvileg amúgy fel lenne puffadva a hasa, fájdalmai lennének.
Volt esetleg mással aki esetleg nem mondta, hogy volt nagyvécé? Mert fura hogy 4 nap után mégcsak nem is próbálkozik, mert az enyém ráült a wc tök sokszor meg nagyon fel volt már puffadva.Mondjuk én aztán 4. nap este bevittem ügyeletre mert szenvedett.
Amúgy én extra szűz olívaolajat szoktam neki adni egy teás kanállal, az szépen meghajtja.
Egyébként valóban lehet ennek lelki oka is.
Irtam az előző kérdésedhez is, es szerintem továbbra is belefér a psziches kategoriaba. Fel tud borulni a rendszer egy aprósagtol is, plane ha mar egy ideje téma ez az egesz. Én gyerekkent emlekszem, 3-4 naponta jártam, nyilvan nem egeszseges, allitolag ovi kezdéstől volt ez, és sok evig tartott. Nem szenvedtem tole, mert hogy nem is kellett.
Visszaterve hozzatok, ha pl. nem iszik eleget, az is sokat tud rontani a helyzeten, vagy ha pont az elmúlt napokban kevesebb rostot evett, bármi. Az ivás nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!