Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 5 éves 2 hete köhög? Ez...

5 éves 2 hete köhög? Ez normális? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2 hete lázzal kezdtük,az 1 nap után megszűnt, azóta köhög.Kedve,étvágya jó. Kapott köptetőt, inhalálunk, orrcsepp, tantum verde spray, c és d vitamin, cetirizin és semmi. Crp 2-szer lett neki nézve, vírus. Mit tehetnék még? Ki fognak lassan rúgni, 25 éve azert 1 hét alatt rendbe jöttünk, nem ment állandóan ez.
tegnap 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Például vidd el a gyerekorvoshoz meg egyszer.
tegnap 18:47
 2/9 A kérdező kommentje:
2-szer voltunk,legutóbb 2 napja, akkor is le lettem b@szva,hogy minek vittem.
tegnap 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk bölcsiben (3 +) egyszer fél évig köhögött.
tegnap 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Orvos szerint mehet közösségbe? Állítsa ki a papírt, vidd óvodába ennyi. Óvónőknek meg lehet mondani, hogy az orvos ezt mondta.
tegnap 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Azt enyém több, mint egy hónapig köhögött karácsonytól kezdve, ráadásul az orra is folyt. Valamii vírus volt, nagyon nehezen mászott ki belőle mindenki a családból.
tegnap 20:50
 6/9 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki köhög 2 hete. Láz vált mindenkinél majd köhögés, hiába csinálunk akármit még antibiotikumot is kapott a legkisebb, de neki sem múlt el. Ez van nem tudsz mit tenni. Régen is volt ilyen, csak nem foglalkoztak annyit vele. Vidd orvoshoz majd az eldönti, hogy mehet vagy sem közösségbe.
tegnap 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

A doki rám bízta,mert hogy ez van, sokáig eltart,ebben igaza is van. Én nem szeretem a gyereket taknyolósan,köhögősen közösségbe vinni, de 2 hét múltán már muszáj leszek. Semmi baja ezen a fránya köhögésen kívűl.

tegnap 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Az enyém December eleje óta köhög. Az orvos azt mondta nem beteg. Elfog múlni neki. Párszor vissza vittem már. Egyébként most kezd alábbhagyni neki. Közösségbe mehet, nem fertőző. NeoTuss ProNatural köhögés elleni szirupot kezdtünk el adni neki lehet attól köhög kevesebbet. Minden mást is használtunk, de semmi nem vált be
ma 09:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, már kicsit nyugodtabb vagyok. Ez a neotuss jónak tűnik,egy ilyet még veszek
ma 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!