39.7 fok környéki láz esetén, ha alszik a 14 hónapos totyogó, ti felkeltenétek?
Ilyen magas láznál kiszáradás veszélye is fenn áll.
én 40 fokos láznál ilyen pici gyereknél lázcsillapítót adnék és kocsival a sürgősségre mennénk.
Azért kemény néhány hozzászólás. 14 hónapos, 40 fokos láz, a kérdezőnél később derült ki, tehát a leírásból nem derült ki, HOGY több, mint 6 órája már lehet 1 korty nincs benne, mellette lázas 40 fok, vizelet 0 és aluszékony, és minden részlet-információ mellett javasoljátok, hogy á pihenjen, sőt anya is aludjon nyugodt szívvel így, ne piszkálja. :D Elsőnek a körülményeket kell megvizsgálni és attól függ. Jótékony hatású, de ez már a ló túloldala ami a láz körül kering. Most attól, hogy éjjel lett csillapítva a 40 fok, közbe iszik egyet, alszik tovább mindenki, attól még semmi baja nem lesz később.
17-es, Nálunk is, 39,5-6 körül felkel üvöltve a 2,5 éves is, itt fáj, ott fáj. El is hiszem, én is ilyen vagyok, 39-nél már nagyon nem vagyok jól.
Szerintem jól tetted hogy csillapítottad.
Én sem hagynám aludni ilyen magas lázzal, mondjuk az én kisfiam már a hőemelkedésre felébred.
Jobbulást! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!