Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mennyire erős a Bexsero oltás?

Mennyire erős a Bexsero oltás?

Figyelt kérdés

Be szeretném adatni a babámnak. Jelenleg 6 hónapos. Viszont hallottam, olvastam hogy elég erős oltás és hogy nagyon megviseli őket. Olvastam olyat is hogy az egyik gyerek kórházba is került miatta mivel epilepsziás rohamot kapott.

De ugye halált nem okoz az oltás? Mert már ezt is mondogatták nekem.

jan. 20. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Mi eza sok oltástagadós kérdés mostanában? Tuti ugyanaz írja ki az összeset.
jan. 21. 07:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmi mellékhatása nem volt, se láz, se bágyadtság, se semmi. Se ennek, se semmilyen más oltásnak egyébként. A legdurvább ami volt, hogy a helyén picit bepirosodott, vagy kis csomó lett, ami pár nap alatt felszívódott.

De még ha kicsit be is lázasodik, inkább az, mint az agyhártyagyulladás.

Ha veszélyes lenne, akkor nem adnák. Minimális kockázata meg mindennek lehet, annak is ha kimész az utcára és elüt egy busz.

Szerintem nem így kell hozzáállni az oltásokhoz. Azért vannak, hogy elkerüljük a veszélyes megbetegedéseket és megmentsük a gyerek életét.

Nagyon veszélyes ez az oltásellenesség, amit a covid csak tovább erősített az arra fogékonyak fejében. De főleg a gyerekekre veszélyes, hiszen az alusapkás felnőtteknek már megvannak a kötelezők...

jan. 21. 07:54
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Mindig a erről az oltásról olvasok, hogy jajj hát ettől semmi baja nem volt a gyereknek nem úgy mint a bárányhimlő ellenitől na attól volt minden baja még jó, hogy csak kettő volt belőle mert a 3 dikat biztos nem adattam volna már be.
jan. 21. 13:38
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Én is mindenkitől azt hallottam, hogy úristen Bexsero... egyiktől sem volt semmi baja a fiamnak, se hőemelkedés, se nyűgösség, semmi.
jan. 21. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!