Mennyire erős a Bexsero oltás?
Be szeretném adatni a babámnak. Jelenleg 6 hónapos. Viszont hallottam, olvastam hogy elég erős oltás és hogy nagyon megviseli őket. Olvastam olyat is hogy az egyik gyerek kórházba is került miatta mivel epilepsziás rohamot kapott.
De ugye halált nem okoz az oltás? Mert már ezt is mondogatták nekem.
#3: szerintem téged nem érdekelnek a válaszok.
Már ott értelmetlen, hogy "erős oltás".
Szerinted akkor unalomból írtam ki a kérdést? Ja hát igen ez a szórakozásom a baba mellett:))))
Véleményekre vagyok kíváncsi kedves #4-es és igenis érdekel, attól mert azt írtam hogy “erős” oltás. Hordd el magad innen köszi
Nem, ezt elő vírus/baktérium okozza. Az oltásokban nem ez van, legyengített vagy nem élő.
Beadatnám, az agyhártyagyulladásnak nagyon súlyos következményei vannak. Megváltoztathatatlanul, örökre. Mellékhatasai minden gyógyszernek vannak, kis százalékban és nem mindenkinél.
Összességében kevesebb problémát okoznak a mellékhatások mint az a betegség amitől véd. Egy oltást csak akkor engedélyeznek ha a súlyos mellékhatások sokkal ritkábbak mint a betegség, ami ellen kifejlesztették.
Nincs sok értelme egy oltásra azt mondani, hogy erős. Valóban kicsit kellemetlenebb lehet az oltási reakció, szerintem ezért mondják rá. De mondjuk nem rosszabb mint a 90-es évek dipertéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!