Mi a véleményetek a mostani kötelező gyerek oltásokról?
Aruld már el hogy mégis mi a jó eget titkolsz a kormány elől hogy igy fosol?
Én pl egy senki vagyok, most mit nézeget, amit vinteden vásárolok vagy mit?
Pont leszarom ki lát digitálisan icipicike porszem vagyok, senkit nem érdeklek😂
Majd pont engem fognak követni mi? Megis hova, a tescoba vagy a gyerekorvoshoz? Lehallgatja a telóm? Egészségére,tuti erdekes hogy kiüteses a gyerek segge és krémet keresek rá..
Agyam eldobom a sok paranoiástól, mintha mibd titkosügynök lenne vagy nem tudom.
Kérdező be like xD:
Digitális állampolgárság!!
Feladtam…nem leszek digitális állampolgár….két órás küzdelem után, miután a QR kód elküldése egyszer sem hozott továbblépési engedélyt…feladtam! Egy olyan rendszerbe próbáltam belépni, ami még nem is tökéletes, de valakiknek nagyon sürgős ez a január 16.-i időpont! Belépési akcióm közben megvilágosodtam szerencsére, konzultáltam barátaimmal! Eldöntöttem, hogy az okos telefont is lecserélem egy normál telefonra, visszatérek a régi normálisabb életre. Észhez tértem, mert ez nem csak egy applikáció, egy igazolvány, egy kényelmes eszköz, mert ezzel mindent feladnék, a szabadságomat, a magánéletemet, az önállóságomat, amit egy kattintással lát a mindenkori hatalom. Mit is jelent, hogy digitális állampolgár vagy? Az életedet átadod egy rendszernek, amiben a munkád, egészséged, pénzed, a kapcsolataid minden benne van és plusz ezt a rendszert nem te irányítod! Egy igazi kényelmes rabság, ahol azt gondolod, hogy te döntesz, közben a döntéseidet előre meghatározzák. Maradok az egyéni szabadságnál, mert azért is érdemes élni, még akkor is, ha nem annyira kényelmes, mert a digitális állampolgárság számomra nem a jövő, hanem egy láthatatlan bilincs!
Kedves utolsó, köszönöm h leírtad helyettem is .
Sajnos ez így igaz ez lesz az új világ .
Ennyiből nem bánom hogy nincs vagyonom ,házam autóm stb...ha elfogy a digi pénz előbb utób elveszik mindenedet amiért keményen megdolgoztál.Sokan bedőlnek ennek az új rendszernek sajnos.
Kár hogy sokan nem látják a fától az erdőt!
Most mért nem tüntetnek az emberek mint amikor valami telefonos hülyeség miatt mentek utcára tüntetni, nem emlékszem hogy mi volt ....
Ilyenkor mért nem, mert a kényelem nagy úgy ennyire lusták lettek az emberek??!!!
Ennyire nem érdekli az embereket a saját szabadságuk vagyonuk amiért megdolgoztak....
31 utolsó előtti ...nincs mit tikolnom de az én magánéletemet
egeszségügyi álapotomat vagyonomat ha van ha nincs ne nézegesse senki !!!!!
Sok az agyhalott, meg a vegen biztos lesz tuntetes, menjel akkor.
De nem latod a fatol az erdot, valoban.
Az meg kulon jo, hogy a semmire vallalsz gyereket es meg buszke is vagy ra 😂
Igen, mindenkitől elvesznek mindent...és mit csinálnak vele, kinek adják? Idejönnek a nagy valakik, beköltöznek a kis falusi házamba és felszántják a fêl hektáros kis kertemet, mert kell nekik. Valószínű.
Kisemmiznek mindenkit, földönfutók leszünk, mind meghalunk stb. akkor ki fog nekik termelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!