Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mennyit kell kint lenni a...

Mennyit kell kint lenni a kisgyerekekkel naponta a friss levegőn? Én múltkor azt olvastam, hogy a jótékony egészségügyi hatásait élvezve 3 óra/nap.

Figyelt kérdés
dec. 23. 08:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tavasztól őszig sokat van kint, simán megvan a 3 óra, nyáron még több. Télen inkább bent vagyunk, akkor max 1óra.

Most már óvodás, de amíg itthon voltam vele naponta 2*2 órát minimum kint voltunk, nyáron 2*3-4 órát. Kivéve amikor őrült szél volt kint, vagy szakadó eső, akkor csak ha nagyon muszáj volt, akkor mentünk ki.

dec. 23. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Ez az amire nincs normal valasz

Mert pl itt a tanyan a gyerekek allandoan kint vannak. Segitenek kacsat libat etetni, malacot almozni, kecsket fejni stb... Van hely szaladni hatarba elmenni fara maszni. Nekik a bentlet az unalmas ha zuhog is kiki mennek plane nyaron. Telen a ho miatt tavaszal a sarjado novenyek miatt osszel levelbe ugralni...

Varosban nem tudom. De en is inkabb kint vagyok mint bent.

dec. 23. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát annyit kellene, otthon még ment is,de oviban sokszor ki sem viszik őket, mert az óvónők fáznak.
dec. 23. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Én délelőtt meg délután is kb 1-1 órára viszem le általában. De ha nagyon rossz az idő, esik az eső, akkor van hogy csak egyszer rövidebb időre.
dec. 24. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!