Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Van valamilyen gyerekvitamin...

Van valamilyen gyerekvitamin (2 év fölött), amire esküsztök, és tényleg kevesebbet lesz beteg a gyerek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy természetes, hogy ők sűrűn betegek, sőt, azt is olvastam, hogy 6 éves kor alatt évente kb 6x betegszenek meg.
tegnap 23:55
 1/9 Kála1234 válasza:

Szia. Nem csodaszer, és nem óvja meg a betegségektől, de a D vitamin sokmindenre megoldás lehet, főként a téli időszakban. Ezt akár oldat formájában is adhatod, színtelen, szagtalan, íztelen.

Rendkívüli stressz, ha a gyermek beteg, de próbáld úgy felfogni, hogy minden betegség egy újabb pajzs, ami a következő alkalommal már jobban védi a szervezetét. Az immunrendszere minden betegségre adott reakció során tanul. Sajnos nincs mindenre kiterjedő vitamin kombó, ami megoldást jelentene.

ma 03:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. D vitamint rendszeresen kap 1000 egységet naponta, plusz C vitamint is, Cebiont 10 cseppet.
ma 07:22
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Én ezt adom nekik szeptember óta. A lányom egyáltalán nem hiányzott eddig, a fiam a múlt héten volt itthon először mióta ezt kapja. Mind két közösségben folyamatosan betegek a többiek.

ma 08:01
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Második éve adom a gyerekeimnek az Immunotrofina szirupot + 2-3 csepp D-vitamin + 10 csepp Cebion.

Ezt minden reggel megkapják. Tavaly a kicsinek egyáltalán nem volt lázzal járó betegsége, a nagynak 1x. Idén is jók a tapasztalatok: a nagy eddig 2x volt beteg, de csak pár napig tartott; a kicsi most volt először beteg az is csak hurutos köhögésben nyilvánult meg; pedig Ő idén ment közösségbe először.

Betegség miatt eddig összes 7 és 4 napot hiányoztak az oviból.

Szóval ez talán nem véletlen...

ma 08:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én többféle vitamint kipróbáltam, de mindegyiknél volt betegség. Szerintem 100%-os nincs, nem minden esetben lehet kivédeni a betegségeket. Lehet csupán szerencse is, hogy vki huzamosabb ideig egészséges. Én is szedek vitaminokat télen-nyáron, mégis néha beleesek 1-1 betegségbe. A kicsi gyerekeknél meg gyakori és ez normális, idővel erősödik az immunrendszerük. Pár hónapja a Netamin-ról rendelt gyerek vitamint és D-vitamint kapják. Voltak ez idő alatt is betegek, de nem lázzal járó, pár nap alatt lecsengett. Nem tudom, hogy a készítmény miatt-e. De másfajta vitaminnál is volt olyan, hogy hónapokig nem volt semmi bajuk, aztán meg egyhuzamban igen.
ma 08:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Kiprobaljuk ezeket a vitaminokat.
ma 09:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂
ma 09:30
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

Lisac kúra, nagyobbaknak isoprinosin

A kisebb 4 éves, talán 2 éves kora óta egy két kisebb orrfolyáson kívül nem volt más baja miközben lepkehimlő, kéz láb szájfertőzés többszörösen, fosós hányás vírusok voltak a bölcsiben és oviban is.

Receptköteles

ma 09:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Biztosan nagyon jó a Lisac kúra is, de a mi gyerekorvosunk tuti nem lenne partner benne.
ma 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!