2 gyerekes anyukaként nagyon bizonytalan vagyok. Mások mennyire magabiztosak eü tèren?
Sosem tudom melyik ujjamba harapjak. Legszivesebben mindennel azonnal szaladnék orvoshoz, de egyrészt a dokink màr nem vesz komolyan, másrészt mindig bennem van, hogyha egy kisebb köhögéssel leviszem a rendelőbe akkor kb skarlàttal jövünk haza, de közben meg napokig dilemmázok, hogy baj-e ha nem viszem le őket.
Nyilván, ha a gyerek láthatóan rosszul van akkor nem kérdès és viszem, de pl egy elhúzódó, ritkuló köhögés vagy a baba köhögése már ki fog rajtam. Napokig ezen agyaltam, végül nem vittem le őket, de félek mégis le kellett volna, mert mi van ha egy kezdődő, atipikus tüdőgyuszi, ilyenkor meg lelkiismeret furdalásom van.
Öltöztetès terén is bizonytalan vagyok sokszor. Többször vagy túlöltöztettem vagy túl le vetkőztettem őket. A változékony idő ki fog rajtam. Az ovisat màr szerintem jól öltöztetem sokszor, de ez a babakocsiban fekvés/ülés csalóka nekem.
Annyira gáznak érzem ezt. Csak én vagyok ilyen rohadt bizonytalan?
Nem.
De oltozas annyi reteget adj ra amennyit te veszel fel.
Sima kohogesre ott a landzsas utifu szirup vagy siman gyogyteak szopogatos stb... Amig nem lazas nem erdemes vinni. A skarlat ijeszto de nem halalos betegseg.
Ha tultolod ezeket a dolgokat aikereses egy hipohondert nevelsz beloluk.
sosem aggódtam túl.
Sem a betegséget, sem az öltözködést.
Míg az ismerőseink kb 90%-a járt már a gyerekkel ügyeleten, én azt sem tudom hol van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!