Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Gyerek migrénes roham (10...

Gyerek migrénes roham (10 éves) kapott Advil ultra fortét fél2kor, de még mindig fáj neki és hányingere van, szenved. 4 óra elteltével atható Algopyrin? Sajnos iskolában kezdődött, így a roham elején nem tudott gyógyszert bevenni.

Figyelt kérdés
ma 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

3, 30 évig szedtem a Kefalgint, törölték a törzskönyvből, két évig kerestem újat. Nomigrin. Az igazi hányós, szédülős, kettőslátásos rohamaim szoktak lenni...

Kérdező, kóla. Nem vicc, néhány apró korty, hidegen. Nem gyógyszer, de javít a közérzeten, csillapítja a hányingert és a koffeintartalma kicsit segít.

ma 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:

11. Nekem csak az segített amit a neurológus írt fel, és néha az sem hanem infúzió a kórházban.

Van pár migrénes barátnőm (legtöbbel az ambulancián haverkodtunk össze) nekik sem hat semmi más csak a speckó gyógyszer.

ma 19:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát én magamnak az algoflex + nospa konbót szoktam használni. Viszont ezek közül szerintem egyik se adható gyerekeknek. Nem mindegy milyen a migrén, mert van amelyikre akármit bevehetsz se segít.Legalábbis nekem komolyabb gyógyszerek se használnak néha ,ami receptköteles és szakorvos írta.

Vidd be az ügyeletre, ne gyógyszert adj neki, ott kap ilyen esetekben szedhető gyógyszert, illetve megvizsgálják hogy tuti nincs e valami gond.

ma 19:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!