Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Gyerek migrénes roham (10...

Gyerek migrénes roham (10 éves) kapott Advil ultra fortét fél2kor, de még mindig fáj neki és hányingere van, szenved. 4 óra elteltével atható Algopyrin? Sajnos iskolában kezdődött, így a roham elején nem tudott gyógyszert bevenni.

Figyelt kérdés
ma 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Advil ultra forte kapásból nem adható egy 10 évesnek....

Migrénre pedig algopyrinnel próbálkozni olyan, mint vizipisztollyal erdőtüzet oltani....

Gondolom nem az első eset nála. Eddig mit kapott rá? Orvos látta már emiatt?

Egyébként sötét szoba, pihenés.

Egy szintén migrénes.

ma 17:24
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
Az Algopyrin a legtobb fejlett orszagban be van tiltva, vagy pedig lovaknak adjak. A balkanon meg divik. Ne mergezd mar vele a gyereked !
ma 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyerekkorom óta migrénem van. Semmit nem ért akkot sem és most sem a migrénre a vény nélküli gyógyszer csak amit a neurológus beállított. Voltál vele neurológusnál?
ma 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Csak, hogy lasd mit adsz a gyerekednek:

Legal status

Metamizole is banned in several countries, available by prescription in others (sometimes with strong warnings, sometimes without), and available over the counter in yet others.[18][46][47] For example, approval was withdrawn in Sweden (1974), the US (1977),[48] and India (2013, ban lifted in 2014).

A legtobb fejlett orszagban evek ota tiltott az Algopyrin ( azaz Metamizole )

ma 17:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor mit adjak, ha úgy szenved? És igen, voltam vele neurológusnál
ma 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

3-as vagyok.komolyan azt mondta ezt add neki? Semmit nem ér. Menj el másikhoz ez nem normális.

Nem emlékszem gyerekkent már mit kaptam felnőttként a cinie az ami hatott meg van most egy új típus az, de ezeket gyerekek nem vehetik be.

Sötétség, csend és pihenjen. Ha tud igyon vizet. Az a baj, ha rossz a gyógyszer csak feleslegesen veszi be, mert nem hat. Sajnálom szegényt tudom milyen rossz a migrén.

Nekem kicsit ilyenkor a fej maszírozás segít. Persze addíg míg csinálják, ha abba hagyják nem. Esetleg, ha neki jól esik csináld.

ma 17:51
 7/13 A kérdező kommentje:

Legutóbb az advil ultra segített. Igaz, akkor rögtön a migrén elején bevette. Akkor zsibbadni kezdett a keze. Most mikor jött haza, már szédült és nagyon rosszul volt. Mondta a neurológus, hogy már az elején be kell szedni, különben ez van:(

Akkor jobb, ha alszik, különben csak szenved

ma 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Én migrénes vagyok és ha időben elkapom akkor az algoflex rapid szokott segíteni B6 vitaminnal együtt. Nem tudom hogy 10 évesen adható, annak néz utánna hátha segít.
ma 18:46
 9/13 A kérdező kommentje:
most hányt egyet sajnos. De remélem így könnyített rajta a szervezete :(
ma 18:48
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Sajnálom szegényt, remélhetőleg jobban lesz mostmár.

Nekem is 10 évesen kezdődött, voltam fejfájás ambulanciától kezdve rengeteg helyen és most így felnőtt koromra ez az algoflex rapid az egyetlen ami segít. Utánna olvastam elvileg van mini változata amit szedhet 12 éven aluli is.

ma 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!