Mitől nem múlik a hurutos köhögése? Volt igy más is?
Sziasztok.
Kisfiam 4 éves.
3 hete köhög, hurutosan.
Voltunk 2 hete dokihoz, aki azt mondta a tüdeje tiszta, torkáról köhög.
Adtam neki 5 napig a köptetőt.
Viszont azóta se múlik el a köhögés
Nem sokszor köhög, napi 5x kb, éjszaka nem köhög egyáltalán.
Egyéb tünete nincs, lázas nem volt.
Gyerekorvost hivtam, azt mondta jó lenne egy mellkas rtg mert sok a tüdőgyulladásos gyerek.
Szerintetek vigyem rtg-re? Ha jól tudom az nem tesz jót a gyereknek, augusztusba is voltunk röntgenen.
Köszönöm.
Én nem vinném
Nekem a fiam minden évben ősztől tavaszig köhög, hol szárazon, hol hurutosan, felváltva.
Most pl ősziszünet óta hurutosan. Eszembe nem jutna röntgeneztetni.
Enyém is kb így köhög. Néha kicsit rá kell szívni az orrára, de egyébként semmi baja.
Akinek tüdőgyulladása van az nem napi 5x köhög.
Én az elején mindig mindennel itthon tartottam(megtehettem), de egy kiadósabb takonykór után kb 1-1,5 hónapig simán köhögött ha kicsit kimelegedett. Ezért nem küldtek bennünket röntgenre se. Középsőbe már elhagytam ezt a szokást, ha elmúlt a takony nem volt lázas rávártam még 1-2 napot és mehetett. Kb ősztől tavaszig itthon lett volna máskülönben.Kiscsoportban összesen 1,5 hónapot járt.:)
Napi 5 köhögéssel meg nehogy már otthon kell tartani, mert ennyit még én is köhögök ha úgy van pedig semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!