Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mitől nem múlik a hurutos...

Mitől nem múlik a hurutos köhögése? Volt igy más is?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kisfiam 4 éves.

3 hete köhög, hurutosan.

Voltunk 2 hete dokihoz, aki azt mondta a tüdeje tiszta, torkáról köhög.

Adtam neki 5 napig a köptetőt.

Viszont azóta se múlik el a köhögés

Nem sokszor köhög, napi 5x kb, éjszaka nem köhög egyáltalán.

Egyéb tünete nincs, lázas nem volt.

Gyerekorvost hivtam, azt mondta jó lenne egy mellkas rtg mert sok a tüdőgyulladásos gyerek.

Szerintetek vigyem rtg-re? Ha jól tudom az nem tesz jót a gyereknek, augusztusba is voltunk röntgenen.

Köszönöm.

ma 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem vinném

Nekem a fiam minden évben ősztől tavaszig köhög, hol szárazon, hol hurutosan, felváltva.

Most pl ősziszünet óta hurutosan. Eszembe nem jutna röntgeneztetni.

ma 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Enyém is kb így köhög. Néha kicsit rá kell szívni az orrára, de egyébként semmi baja.

Akinek tüdőgyulladása van az nem napi 5x köhög.

ma 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Én az elején mindig mindennel itthon tartottam(megtehettem), de egy kiadósabb takonykór után kb 1-1,5 hónapig simán köhögött ha kicsit kimelegedett. Ezért nem küldtek bennünket röntgenre se. Középsőbe már elhagytam ezt a szokást, ha elmúlt a takony nem volt lázas rávártam még 1-2 napot és mehetett. Kb ősztől tavaszig itthon lett volna máskülönben.Kiscsoportban összesen 1,5 hónapot járt.:)

Napi 5 köhögéssel meg nehogy már otthon kell tartani, mert ennyit még én is köhögök ha úgy van pedig semmi bajom.

ma 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!