Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 2 éves gyermek orrfolyas,...

2 éves gyermek orrfolyas, enyhe köhegesre milyen bombabiztos, jó hatású termékeket, vitamint, stb használtok, amivel tutira sokkal jobban lesz hamar?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Sterimar orrspray egyáltalán ér valamit? Vagy ilyen korban már hatóanyagos orrspray kellene? Használunk inhalátort, de szerintem semmit nem ér.
tegnapelőtt 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az orrfolyás gyors megszűntetésére, a szövődményes füllgyulladásra nálunk a tuti recept a sós vizes orrmosás.

Ezt a nagyobb (6) gyerekem már önállóan végzi, orrmosó kancsóval; a kisebbiknél orrszívó porszívóval csináljuk úgy, hogy az egyik orrlyukán szívunk, a másikba pedig folyamatosan nyomom a Sterimar-t addig, amíg az nem megy át az orrszívó tartályába (ez kb. 5-8 másodperc). Ennél hatásosabb, és gyógyszermentesebb szerintem nem létezik. Mindkét gyerekem elfogadja, és magamon is kipróbáltam; semmi szörnyűséges nincs benne.

Köhögésre nálunk a leghatásosabb természetes gyógymódnak a Bioeel mézes fenyőrügy szirupja vált be.

tegnapelőtt 10:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jókat írtal. A gyermekem menekül az orrszívózástol, ketten fogjuk le, olyan, mint egy ördögűzés.
tegnapelőtt 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
Én is az orrmosást ajánlom. Mi egy egyszerű ballonos orrszívót töltünk meg fiziológiás sóoldattal, egyik orrlyukon benyomjuk a másikon meg kifolyik a trutyival együtt. Sokkal olcsóbb mint a Sterimar és még porszívó sem kell hozzá.
tegnapelőtt 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!