Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit/mennyit pakolnátok egy...

Mit/mennyit pakolnátok egy kórházban töltött éjszakára egy 2 éves gyereknek?

Figyelt kérdés

Fura kérdés, de nekem fontos.

1 hónaposan több napra kórházba kerültünk a kislányommal. Egyáltalán nem készültünk rá, neki túl sokat pakoltam, nekem túl keveset. 1 évesen szintén éjjel be kellett vinnünk, végül hazaengedtek, de akkor is alig bírtam el a 2 táskát. Apa nem jöhet/jöhetett be.

Most kezdjük januártól a bölcsit. 2 barátnőm gyereke ősztől kezdte, mindkettő azóta megjárta a kórházat. Így most úgy döntöttem írok egy listát, mert eddig mindig éjjel kellett bevinnünk, és akkor már nem működik az agyam.

Ti mit pakolnátok 1 estére+délelőttre? Mennyi ruha a célszerű?

Csak 1 napi kell, apa úgyis cserélné a ruhákat, játékokat stb.

A cél, hogy egy nagyobb pelenkázó táskába beférjen.

tegnap 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem kérdezted meg a nővérkéket, amikor aktuális volt?

Fehérnemű, pizsama kettő is, ha baleset történik, váltani tudj fésű, papucs, zokni, saját törölköző fogkefe, fogkrém, saját tusfürdő

a gyereknek is. Ha pelenkás, vagy leszokóban, akkor a saját bilijét is,

és pelenkákat. A kedvenc alvós maciját, mesekönyvet.

tegnap 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Tanács: ez minden kórházban töltött alkalommal változik,ahogy nő a gyerek,de nekünk volt egy összeírt listánk.

Ha vinni kellett, csak elővettük a listát,aktuálisan módosítottuk,ahol kellett és már pakoltunk is.

Általában nekünk rohanni kellett, sokszor késő este/éjszaka.

Én maradtam benn a gyerekkel, a férjemnek nagy segítség volt a lista ilyenkor!

Én 7 éves koráig 15x voltam benn vele 1-1 hetet.

Már 8.5 éves, 1 éve nem voltunk kórházban! Remélem, lassan megerősödik.

tegnap 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi is sokat voltunk bent, de nekem alkalomról alkalomra egyre kisebb volt a "listám", főleg ami engem illet.

Most voltunk a második gyerekkel tervezetten műtét miatt bent, s alig vittem valamit és semmi nem hiányzott. 2 napra készültünk: 2 pizsi, 2 alsó (nyilván pelenkásnál annyi pelenka, ami kell), zokni, köntös (kisebbnél takaró), "hazajövős" ruha, törölköző (valami mosdató, nagyobbnál tusfürdő), pohár, evőeszköz és víz, víz, víz, abból sose elég. Lánynak még "hajcucc".

Nyilván minden listat boríthat az ok, ami miatt mentek. Pl: ha hányás-hasmenés, akkor a fél szekrény is kellhet ruhából.

ma 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!