Akinek írt fel a doki CATAFLAM-ot az hogy adja a gyerekének? Vagyis csak akkor ha hőemelkedése van, vagy akkor is ha nincs? És más gyógyszerrel együtt? Ha igen nem túl sok az a gyógyszer? És melyik gyógyszerrel együtt?
Sokallom a gyógyszereket amiket felírt a doki. Félek, max egyszerre csak 2 gyógyszert adok.
De nekünk összesen van felírva : cataflam, fenistil, calcimusc, Isoprinosil, és Ipecacuana (nyákoldó).
Azért a CATAFLAM-ot nem adom csak úgy, az NST gyulladáscsökkentő amiket nem szabad elvileg több mint 3 napig szedni .
Ti mennyi ideig, hogy adjatok a CATAFLAM-ot?
NEM KÉREK OKOSKODÁST, LEOLTAST KERDEZD MEG A DOKIT- választ!
A doki megmondta adnom kell mindet amíg rendbejön. Én nem merek csak 2 adni egyszerre vagyis a CATAFLAM- érdekel ti kb.mikor adjátok.
Miert irod nyomtatott betuvel ?
Mire irta ?
Laz es fajdalomcsillapito, akkor kell adni ha lazas, vagy faj valamije.
Nem is ertem a kerdest.
Egyebkent amiket felsoroltal egyik sem gyogyszer a cataflamon kivul, megsugom.
Latom nem vagy a legelesebb kes, nezd meg mik ezek.
3# köszi te éles kés biztos voltam hogy megjelennek az ilyen rosszindulatúak pedig kértem szépen maradj ki. Ennyire érthetetlen vagy!
Nagyon jól tudom mi micsoda te jöttél ide okoskodni belekötni.
Soroljam?
2# ha nem értesz valamit akkor ne írj
Hadd írjon az aki ért hozzá.
Ha van ír , ha nem nem.
Ennyi
4# hálásan köszönöm 💖
Legyen szép napod💝
Köszi hogy elmagyaráztad, egyetértek.
Én a Fluomucilt adom Ipecacuana helyett mert azt szereti.
Köszi még egyszer 🙏😉🤗.
Léptem, mert visszajönnek a veszekedők
Fluimucil.
Nsaid- igen, elírtam.
Soha nem adtam ennyit egyszerre a gyerekeknek.
Nálatok nemtudom mi az eredeti probléma. Mi 2x szedtünk cataflamot eddig.
Elsőre a fogzáskor. Olyan szinten megviselte, a nurofen és társai semmit nem értek. Cataflam mellett is ülve aludtam vele. Itt szükség esetén kellett adni. 1-2 éjszakáról volt szó/fog.
Másodiknál benyeltünk egy vírust. Köhögés, 2 hét láz. Itt 2 héten keresztül, naponta kellett adnom (és adtam is) a cataflamot neki. így is alig ment le a láza. Mellé viszont csak ambroxolt kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!