6 év alatt náthás (esetleg hőemelkedéses) gyereknek milyen vény nélküli gyógyszert lehet adni?
Figyelt kérdés
A Neocitránhoz hasonló készítményre lennék kíváncsi, ami csökkenti a tüneteket és segít a gyógyulásban.2015. márc. 18. 22:29
1/11 anonim válasza:
nincs ilyen. fenistil csepp vagy/és calcimusc, orrcsepp, tengervizes sóoldat, c-vitamin, d-vitamin, csippkebogyó tea, méz és fokhagymakrémleves :D
ja meg disznózsírral kend be a hátát éjszakára, mondjuk erre is van balzsam a gyógyszertárban :)
2/11 anonim válasza:
A gyerek Neocitran miért nem jó?
3/11 anonim válasza:
Sinupret(cseppek, én direkt kivágtam magamnak egy újságból a hirdetést, kicsiknek javasolja "taknyos időkben"a neten nem találom, csak a felnőtt változatát, de attól lehet fent van..
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! A Baby luufot ismerem, nagyon jó, használ is. Orrszi-porszit is használunk. Azért várok még válaszokat, hátha lenne még valami.
2015. márc. 18. 22:42
5/11 A kérdező kommentje:
A calcimuscnál észrevettem, hogy letörhet kis darab az ampullaüvegből és észrevétlenül beleeshet a folyadékba, ezért azt nem használjuk.
2015. márc. 18. 22:43
6/11 anonim válasza:
csecsemőknek is adható
a relámja nem ennyire "gyógyszeres" mint a tájékoztatja, hanem mint pl a Neocitrannak reklámja
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, már meg is néztem, tényleg adható a sinupret csecsemőkortól :)! A Neocitrán gyerekeknek 6 év alatt nem adható.
2015. márc. 18. 22:46
8/11 anonim válasza:
Meditonsin csepp nekünk bevált.
Meg calcimusc, orröblítés, sok c vitamin, mi Cebiont használunk!Estére Fenistil csepp
9/11 anonim válasza:
Ja valaki aki irta annak ,a Coldrex junior mert olyan van ,6 év feletti gyerekeknek!
Mondjuk én 5,6 éves volt a fiam mikor adtam neki fél adagot egész helyett semmi baja nem lett!!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meggyógyult :)
2015. márc. 29. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!