Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mikor jön vissza az étvágya?...

Mikor jön vissza az étvágya? Vigyem orvoshoz? 6 éves kisfiam elkapta a hányás-hasmeneses vírust, péntek éjjel hányt, azóta nem, alig eszik azóta, pedig ennek mar lassan 4 napja. Csak egy kis ropi,pár harapás kenyér, kifli….. nem hajlandó semmit enni

Figyelt kérdés

Így meg teljesen legyengül, és így is vékonyka.

Az orvos annyit mondott pár nap agy nyugalom és kész….

tegnapelőtt 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
1 hét minimum, addig adj neki húslevest, gyümölcslevet, a hideg dolgok nyugtatják a gyomrot.
tegnapelőtt 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
75%
Ó, szegény, tökre megértem. Én két hete voltam benne és az eleje után (láz, hányás, hasmenés pár napig) két hétig nem ettem normálisan. Ha csak ránéztem a kajára, felfordult a gyomrom, úgyhogy sztem amiket eddig adtál, azok legyenek max előtte. Picit sózott pirítós, ropi, sajtos tallér, nagyon könnyed leves, 1-2 kocka zöldséggel benne. Semmi nehéz, zsíros, fűszeres. (Aztán nekem jött a csirkemell sonka, kis paprika, 1-2 szem koktélparadicsom, pici sajtkocka - de szó szerint falatonként ettem magam vissza. Sztem nála is erre számíts.)
tegnapelőtt 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!