Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 10hónapos a kisfiam, jelenleg...

10hónapos a kisfiam, jelenleg felsoleguti virusa van…rettenetesen kohog, omlik a takony az orrabol. Lent irom a problemam. ?!

Figyelt kérdés

24 éves elso gyerekes anyuka vagyok, kisfiam szuletese ota retteget attol ha beteg…ahogy o sir en vele sirok, ha orrszivas van remegek, 4 honapos volt amikor korhazba voltunk mert majdnem kiszaradt hasmeneses hanyasos virus miatt…

A problema az hogy en nagyon nehezen kezelem azt hogy beteg, es amiatt mert nagyon vigyazunk ra, es mindig ugy szed ossze mindent hogy jon ferjem csaladja betegen es agyon csokolgatjak a gyereket hiaba szova teszem hogy nem kene, jelenleg ugy lett beteg hogy sogornom 3 nappal ezelott elkuldte nalunk a 2 gyereket hogy vigyazzak rajuk amig elmennek bevasarolni, hozza teszem nem vallaltam oket csak kirakta oket es mentek…a ket gyerek beteg, lazasak hanytak hasmenesuk volt es persze hiaba szoltam a gyerekre ragadtak…

mar ez a 4. alkalom hogy ugy beteg a kisfiam hogy elkerulheto lett volna..

Mit tegyek?? Mert ok ugy fogjak fel hogy “jajj ugyis megfazik neha”… Mar a f@szom ki van toluk, paromnak is szova tettem o is egyetert velem de o sem tudja hogyan kozoljuk hogy vegyek eszre magukat…szajon csokoljak a gyerek 100 szo utan is hiaba mondom, kerem…konyorogjek hogy a sajat gyerekmmel kapcsolatban ha kerek valamit tartsak be?? en vagyok hulye es aggodom tul a dolgot??

itt ulok, epp megy az inhalator hogy a fiam kapjon levegot es a siras kerulget hogy ez elkerulheto lett volna hogyha csak figyeljek arra amit kerek…??!

nov. 29. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem szeretem ha beteg én sem, de sírni nem szoktam, bár engem a fejütéses elesések viseltek meg lelkileg nagyon amikor kisebb volt tehát én sem vagyok perfekt. Ezt nem tekintve amúgy lazán kezelem a dolgokat. Nyilván mérlegelek és ha azt látom hogy komolyan kell akkor úgy, de ha nem akkor nem. Lehet téged a kórház is megviselt. Mi is voltunk pár napot bent, de mondjuk ilyet nem váltott ki, pedig soha nem felejtem el hogy hogy vettek tőle vért és azóta is bánom hogy nem szóltam közbe. Sorry kicsit kitértem. Tehát kicsit képzeld ezeket lazábban. Ha van egy ténylegesen jó gyermekorvosotok akihez bizalommal fordulhatsz akármi van és szakmailag toppon van akkor nincs min aggódnod (azért írom hogy szakmailag toppon van, mert itt nagyon sokat anyukát orvoshoz küldik mert hogy ő tuti tudni fogja....nem tudom, lehet ezek az anyukák még nem találkoztak igazán szr orvossal. Hát nem mindenkire bíznám a gyerekem mondjuk úgy, de még magamat sem, orvosi titulus ide vagy oda).

A gyermeked pedig érzi a stresszt és az át ragad, még egy felnőttre is át tud, nem hogy egy gyerekre.

Az nem is lenne baj ha a beteg gyerekek nálatok lennének, de ha betegek akkor a minimum az hogy nincs puszilkodás max egy ölelés.

Ez az egyik, a másik pedig az hogyha neked nem kényelmes akkor nem kell beengedni őket amikor épp lepasszolná. Nem és kész, te előre szóltál, vigyék a gyereket is vagy fogadjanak valakit. Nem azt mondom hogy a család ne segítsen, de ez már túlzás.

nov. 29. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja plusz tanács, ha hányás hasmenés akkor ors200 folyadék, nálunk mindig van itthon ha esetleg beütne. Lényege hogy pótolja azokat az ásványi anyagokat amikor a hányással és a hasmenéssel távozott.
nov. 29. 23:23
 13/15 anonim ***** válasza:
És 4 hónapos kortól lehet. Fiatalabbnak max orvosi utasításra tudom elképzelni.
nov. 29. 23:25
 14/15 anonim ***** válasza:
10 hónapos mellett 2 másikra vigyáztál?! Ez akkor is hajmeresztő, ha nem betegek. Nem tudom miféle rokonok ezek, de én szóba sem állnék velük többet. Beteg gyereket odavinni... ha ez igaz, akkor ezek nem komplettek. Gondolj a sajat gyerekedre!! Es állj ki érte, ha magadért nem is tudsz.
tegnapelőtt 00:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Én írtam volna az anyjuknak,hogy akkor kint az utcán megvárva 2 gyereked, mert be nem engedem őket.
tegnapelőtt 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!